- 8381
- ۱۳۹۹/۰۴/۱۷ - ۰۱:۱۱
- 3,179 بازدید
بوته لگجی که در فصل تابستان سبز سبزه و مردم بوشهر و خوزستان از میوه آن ترشی درست می کنند یا میوه رسیده آن را می خورند و خیلی خاصیت دارد و در کشورهای خارجی طرفداران زیادی دارد . خوب اول از همه باید برای ترشی میوه های کوچک نارس رو بچینیم هرچی کوچک تر باشه خوشمزه تره، بعد از چیدن چوب هاشو پاک میکنیم و از وسط با چاقو یه کم باز میکنیم و ۷ روزی[…]
بوته لگجی که در فصل تابستان سبز سبزه و مردم بوشهر و خوزستان از میوه آن ترشی درست می کنند یا میوه رسیده آن را می خورند و خیلی خاصیت دارد و در کشورهای خارجی طرفداران زیادی دارد .
خوب اول از همه باید برای ترشی میوه های کوچک نارس رو بچینیم هرچی کوچک تر باشه خوشمزه تره، بعد از چیدن چوب هاشو پاک میکنیم و از وسط با چاقو یه کم باز میکنیم و ۷ روزی میزاریم داخل آب بمونه و و در روز باید آبش رو هر چند ساعت یک بار عوض کنی تا تلخیش بره بعد از سه روز داخل آبکش میریزیم تا آبش کشیده بشه و داخل شیشه تمیز میریزیم و سرکه و کمی آب جوش داده سرد و نمک میریزیم اگه خواستین میتونید چند حبه سیر و فلفل هم بهش بزنید یا بدون سرکه آماده نمایید .
مواد لازم
- لگجی۱کیلو
- کیلو سیر رب
- سرکه به اندازه لازم
- نمک، فلفل، ادویه ترشی: به میزان لازم