- 3555
- ۱۳۹۴/۱۱/۰۸ - ۰۸:۳۴
- 463 بازدید
تهیه همبرگر گوشت خوشمزه : ما در این مطلب آموزش تصویری یک نوع همبرگر را برای شما در نظر گرفته ایم که متفاوت از نوع بازاری آن است. در این نوع همبرگر که بسیار هم ساده می باشد، نیازی به فرم دادن همبرگرها نبوده و شما می توانید آن را با انواع ادویه هایی که میل دارید خوشمزه تر کنید. امید داریم بپسندید. با ما همراه باشید. مواد مورد نیاز برای تهیه همبرگر گوشت[…]
تهیه همبرگر گوشت خوشمزه : ما در این مطلب آموزش تصویری یک نوع همبرگر را برای شما در نظر گرفته ایم که متفاوت از نوع بازاری آن است.
در این نوع همبرگر که بسیار هم ساده می باشد، نیازی به فرم دادن همبرگرها نبوده و شما می توانید آن را با انواع ادویه هایی که میل دارید خوشمزه تر کنید. امید داریم بپسندید. با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای تهیه همبرگر گوشت :
روغن زیتون : ۱ قاشق غذاخوری
هویج له شده (یا مقداری فلفل دلمه خرد شده) : نصف فنجان
پیاز خرد شده : ۱ فنجان
کرفس خرد شده : نصف فنجان
سیر (خرد شده) : ۲ حبه
نمک : نصف قاشق چایخوری
گوشت چرخ کرده : ۴۵۰ تا ۶۰۰ گرم
کچاپ : نصف فنجان
سس گوجه : ۲ فنجان
ترکیب سس سویا و سرکه : ۱ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای : ۲ قاشق غذاخوری
میخک صدپر : مقدار کمی
آویشن خشک : نصف قاشق چایخوری
فلفل هندی : مقدار کمی
فلفل سیاه : مقداری
نان همبرگر : ۴ عدد
دستور تصویری تهیه همبرگر گوشت :
ظرف مورد نظر را روی شعله ملایم قرار دهید و روغن را بریزید تا گرم شود سپس هویج را اضافه کنید و تا حدود ۵ دقیقه خوب تفت دهید. در صورتیکه از فلفل دلمه استفاده می کنید آن را هم اضافه کنید.
در مرحله بعد پیاز و کرفس را هم اضافه کنید و تا وقتی طلایی شوند خوب تفت دهید. بعد سیر را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر تفت بدهید. ظرف تان را از روی حرارت بردارید و مواد آن را داخل یک کاسه ریخته و کنار بگذارید.
دوباره ظرف را روی شعله قرار دهید و گوشت را در داخل آن بریزید. شما باید این کار را در دو مرحله انجام بدهید. یعنی گوشت را به دو قسمت تقسیم کنید و سرخ کنید، چرا که اگر کل گوشت را یکدفعه داخل ظرف بریزید، نیمی از آن ها سوخته و نیمی نپخته باقی می ماند. اما اگر گوشت را در دو مرحله بپزید خوب مغز پخت می شود. سپس کمی نمک روی گوشت ها بپاشید.
وقتی یک طرف گوشت ها سرخ شد با کف گیر هم بزنید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
در این مرحله بعد از پخت کل گوشت، سبزیجات را به ماهیتابه برگردانده و با یک قاشق چوبی گوشت های درشت تر را ریز کنید.
کچاپ، سس گوجه، سس سویا، سرکه و شکر قهوه رو داخل ماهیتابه ریخته و خوب هم بزنید تا مواد با هم خوب مخلوط شوند. بعد میخک صدپر، آویشن و فلفل هندی را اضافه کنید.
حرارت را کم کرده و بگذارید برای ده دقیقه بجوشد تا جا بیفتد. چاشنی اش را امتحان کرده و اگر لازم است به آن ادویه اضافه کنید. با نان همبرگر سرو کنید.