- 6626
- ۱۳۹۶/۰۲/۰۲ - ۰۷:۱۶
- 833 بازدید
آموزش تهیه سس سیب زمینی تنوری : خلال های سیب زمینی را در آب نمک در حال جوش برای ۸ تا ۱۰ دقیقه نیم پز کنید و آن ها را آبکشی کنید و بگذارید تا کاملا خشک شوند. سرخ کن را باحرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، یا در قابلمه ای تا سه چهارم روغن بریزید و روی حرارت بالا گرم کنید. برای اینکه مطمئن شوید روغن به حرارت مورد نظر رسیده، تکه ای نان[…]
آموزش تهیه سس سیب زمینی تنوری : خلال های سیب زمینی را در آب نمک در حال جوش برای ۸ تا ۱۰ دقیقه نیم پز کنید و آن ها را آبکشی کنید و بگذارید تا کاملا خشک شوند.
سرخ کن را باحرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، یا در قابلمه ای تا سه چهارم روغن بریزید و روی حرارت بالا گرم کنید.
برای اینکه مطمئن شوید روغن به حرارت مورد نظر رسیده، تکه ای نان در آن بیاندازید، نان در ۱۰ ثانیه طلایی می شود.
سیب زمینی ها را با احتیاط در چند نوبت سرخ کنید. روغن اضافی آن ها را بگیرید و بر رویشان نمک بپاشید.
برای تهیه ی سس اول، سیر و جعفری خرد شده را با چیپس های داغ ترکیب کنید.
برای تهیه سس دوم، روغن زیتون و پنیر پارمزان رند شده را با چیپس های داغ ترکیب کنید.
آن ها را داغ سرو کنید.
نکات :
به حدود ۳۰۰ گرم سیب زمینی نیاز دارید. آن ها را پوست بگیرید و به خلال هایی با پهنای ۱ سانتی متر برش دهید.
سیر و برگ های جعفری را ریز خرد کنید.
پنیر پارمزان را رنده کنید.
مواد لازم برای تهیه سس سیب زمینی تنوری و سوخاری :
سیب زمینی : ۴ عدد بزرگ
روغن : به میزان لازم
سیر : ۱ حبه
برگ جعفری : تازه قدری
پنیر پارمزان : ۸ گرم
روغن زیتون : به میزان لازم
+ کلیک نمایید و عضو تلگرام جذاب ترین ها شوید