- 4351
- ۱۳۹۴/۱۲/۰۴ - ۰۶:۴۷
- 601 بازدید
گیاه گوشت خوار ساراسینا : این گیاه گوشت خوار و زیبا بومی سواحل شرقی آمریکای شمالی تگزاس و جنوب شرقی کانادا و از خانواده ی ساراسنیاسه و گیاهی دائمی و با ریزوم میباشد . این گیاه هم حتما باید دارای خاکی ضعیف و مردابی و اسیدی مانند،باشد تا نیترات جذب نگردد زیرا باید به وسیله ی حشرات جذب شود. گلدهی آنها در اول بهار شروع شده و پس از اتمام شروع به تولید کوزه ها تا[…]
گیاه گوشت خوار ساراسینا : این گیاه گوشت خوار و زیبا بومی سواحل شرقی آمریکای شمالی تگزاس و جنوب شرقی کانادا و از خانواده ی ساراسنیاسه و گیاهی دائمی و با ریزوم میباشد .
این گیاه هم حتما باید دارای خاکی ضعیف و مردابی و اسیدی مانند،باشد تا نیترات جذب نگردد زیرا باید به وسیله ی حشرات جذب شود.
گلدهی آنها در اول بهار شروع شده و پس از اتمام شروع به تولید کوزه ها تا آخر پاییز میکنند در آخر پاییز هم گیاه پژمرده شده و انرژی خود را صرف ذخیره سازی در ریزوم میکند تا در بهار گلدهی داشته باشد.
برگهای این گیاه شبیه به یک قیف تکامل یافته و و برگهای بالاسری هم مثل یک هود عمل کرده و مثل یک دریچه از نفوذ آب باران به داخل کوزه جلوگیری میکند تا اسید معدع یا شیره کوزه رقیق نشوند.گلهای آن چتر مانند و توسط زنبور ها گرده افشانی میشوند.
حشرات به وسیله ی رنگ و بو و نکتار آن که بله ی کوزه ترشح میشوند ،جذب شده و مسیر داخلی دیواره ی کوزه به وسیله ی آنزیم ها و شیره ی داخل کوزه چرب شده و مسیری یکطرفه را به وجود می آورد که دیگر برگشت ممکن نیست.
هنگام به دام افتادن حشره ی بخت برگشته ی مادر مرده،آنزیم های پروتآز و دیگر آنزیم های تجزیه کننده حجوم اورده و حشره را طوری تجزیه می کنند که انگار از اول حشره ای نبوده است .