- 3440
- ۱۳۹۴/۱۱/۰۴ - ۰۱:۳۴
- 617 بازدید
تهیه کیک دسر موکا شکلاتی : قهوه فوری و نسکافه را با ۱ لیوان آب جوش مخلوط کنید ، مقداری یخ اضافه کنید و کناری قرار دهید . برای تهیه کرم موکا پنیر ماسکارپونه یا خامه ای را با همزن بزنید تا یکدست شود سپس قهوه سرد و پودر قند را اضافه و مخلوط کنید. پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم . قهوه فوری ۱ قاشق چایخوری . نسکافه ۱ قاشق چایخوری . پودر قند ۳ لیوان شکلات[…]
تهیه کیک دسر موکا شکلاتی : قهوه فوری و نسکافه را با ۱ لیوان آب جوش مخلوط کنید ، مقداری یخ اضافه کنید و کناری قرار دهید .
برای تهیه کرم موکا پنیر ماسکارپونه یا خامه ای را با همزن بزنید تا یکدست شود سپس قهوه سرد و پودر قند را اضافه و مخلوط کنید.
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم . قهوه فوری ۱ قاشق چایخوری . نسکافه ۱ قاشق چایخوری . پودر قند ۳ لیوان
شکلات چیپسی ۱ لیوان . خامه ۴۰۰ گرم . پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری . بیسکوییت یا کیک مقدار لازم
در ادامه خامه فرم گرفته را به کرم قهوه اضافه و به آرامی مخلوط کنید ، پس از مخلوط کردن نصف مواد را داخل کاسه دیگری بریزید و به آن پودر کاکائو اضافه کنید .
ته قالب مقداری بیسکوییت یا کیک قرار دهید و روی ان مقداری کرم موکا بریزید ، روی کرم مقداری چیپس شکلاتی بپاشید و روی آن مقداری کرم شکلاتی بریزید ، لایه بعدی نیز مجدد بیسکوییت ، کرم موکا و کرم شکلاتی بریزید.
پس از اضافه کردن آخرین لایه ( کرم شکلاتی ) باقی مانده شکلات چیپسی را روی کیک بریزید سپس روی قالب کیک را با سلفون بپوشانید و ۱۲ – ۲۴ ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا طعم ها جذب هم شود ، پس از این مدت زمان کیک دسر را برش بزنید و سرو کنید.
نکته ها : برای تهیه این کیک دسر فوق العاده خوشمزه میتوانید از بیسکوییت ، کیک یا شیرینی استفاده کنید ، همچنین میتوانید میان لایه های کیک از مغز گردوی خرد شده نیز استفاده کنید.