- 2818
- ۱۳۹۴/۰۹/۲۷ - ۱۰:۲۱
- 487 بازدید
تهیه سالاد بادمجان : بادمجانها را روی آتش یا در فر کبابی می کنیم به حدی که نرم و پخته شود.بعد پوست آنها را می گیریم و ساطوری می کنیم. کمی آبجوش روی گوجه فرنگیها می ریزیم و پوست آنها را می کنیم و خرد می کنیم. سرکه و روغن زیتون و نعنا و جعفری را با بادنجان مخلوط می کنیم . و در آخر کار گوجه فرنگی را می ریزیم و هم می زنیم سالاد[…]
تهیه سالاد بادمجان : بادمجانها را روی آتش یا در فر کبابی می کنیم به حدی که نرم و پخته شود.بعد پوست آنها را می گیریم و ساطوری می کنیم.
کمی آبجوش روی گوجه فرنگیها می ریزیم و پوست آنها را می کنیم و خرد می کنیم. سرکه و روغن زیتون و نعنا و جعفری را با بادنجان مخلوط می کنیم .
و در آخر کار گوجه فرنگی را می ریزیم و هم می زنیم سالاد را در ظرف می ریزیم می توانیم یک عدد تخم مرغ پخته شده را روی آن رنده کنیم.
بادنجانها را روی آتش یا در فر کبابی می کنیم به حدی که نرم و پخته شود.بعد پوست آنها را می گیریم و ساطوری می کنیم.
مجموعه : رژیم غذایی تغذیه و سلامتی
مواد لازم:
بادنجان قلمی=۳ تا ۴ عدد
گوجه فرنگی=۲ عدد
سرکه=۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون=۴ قاشق سوپخوری
نعناع و جعفری خرد شده=۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی
سالاد بادمجان (۲)
ابتدا بادمجانها را بر روی زغال و یا بر روی شعله اجاق گاز و حتی داخل فر کاملا تنوری می کنیم سپس پوست بادمجانها را جدا کرده و با مقداری نمک بادمجانها را آغشته می کنیم ،
بادمجانها را کنار می گذاریم و خیار ، گوجه فرنگی ، پیاز و فلفل دلمه ای را بصورت نگینی ( مربع های کوچک ) خرد می کنیم سیر را بصورت کاملا ریز شده در آورده و به بقیه مواد اضافه می کنیم .
بادمجانها ها را هم ریز خرد کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم حال مقدار بسیار کمی فلفل قرمز و مقدار ی آبلیمو یا آبغوره و روغن را به سالاد اضافه می کنیم ، مقدار نمک و ترشی را امتحان کرده و حدود ۱۵ تا ۴۰ دقیقه بعد سالاد را با کمک یک قالب ساده شیرینی سرو می کنیم .
مواد لازم :
بادمجان تنوری شده ۵ عدد
خیار سالادی ۲ عدد
گوچه فرنگی ۲ عدد
فلفل دلمه ای قرمز یا زرد ۲/۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
روغن زیتون یا هسته انگور ، آبلیمو ، فلفل و نمک به اندازه دلخواه
گوجه فرنگی یا فلفل خشک ۱ تکه
نکته سلامتی :
می توانید در این سالاد از برگ های ریحان و ترخان و برش های ریز پیازچه هم استفاده کنیدو بر ارزش غذایی آن بیافزایید .
اگر به بادمجان حساسیت دارید بهتر است از این سالاد صرف نظر کنید و به جای بادمجان ،مقداری برگ نعنا و شاهی را به همراه مقداری سرکه خرما یا بالزامیک به مواد سالاد اضافه کرده و یک سالاد خوش طعم دیگری را آماده کنید .
دستور تهیه :
ابتدا بادمجانها را بر روی زغال و یا بر روی شعله اجاق گاز و حتی داخل فر کاملا تنوری می کنیم سپس پوست بادمجانها را جدا کرده و با مقداری نمک بادمجانها را آغشته می کنیم ، بادمجانها را کنار می گذاریم و خیار ، گوجه فرنگی ، پیاز و فلفل دلمه ای را بصورت نگینی ( مربع های کوچک ) خرد می کنیم سیر را بصورت کاملا ریز شده در آورده و به بقیه مواد اضافه می کنیم .
بادمجانها ها را هم ریز خرد کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم حال مقدار بسیار کمی فلفل قرمز و مقدار ی آبلیمو یا آبغوره و روغن را به سالاد اضافه می کنیم ، مقدار نمک و ترشی را امتحان کرده و حدود ۱۵ تا ۴۰ دقیقه بعد سالاد را با کمک یک قالب ساده شیرینی سرو می کنیم .
نکته سلامتی :
می توانید در این سالاد از برگ های ریحان و ترخان و برش های ریز پیازچه هم استفاده کنیدو بر ارزش غذایی آن بیافزایید .
اگر به بادمجان حساسیت دارید بهتر است از این سالاد صرف نظر کنید و به جای بادمجان ،مقداری برگ نعنا و شاهی را به همراه مقداری سرکه خرما یا بالزامیک به مواد سالاد اضافه کرده و یک سالاد خوش طعم دیگری را آماده کنید .