- 1547
- ۱۳۹۴/۰۵/۱۶ - ۰۵:۱۸
- 803 بازدید
امروز قصد داریم روش تهیه ذرت مکزیکی را در مجله اینترنتی جذاب ترین ها آموزش دهیم و امیدواریم مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد . طرز تهیه : قارچ را ورقه ای خرد کنید و همراه کمی کره گیاهی تفت دهید سپس کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در ظرف را ببندید تا ذرت کاملا داغ شود. مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود کره[…]
امروز قصد داریم روش تهیه ذرت مکزیکی را در مجله اینترنتی جذاب ترین ها آموزش دهیم و امیدواریم مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد .
طرز تهیه :
قارچ را ورقه ای خرد کنید و همراه کمی کره گیاهی تفت دهید سپس کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در ظرف را ببندید تا ذرت کاملا داغ شود.
مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود کره پودر سیر پودر آویشن فلفل سیاه مایونز و آبلیمو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و سپس سرو نمایید.
دقت داشته باشید که این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود چرا که کره از مواد جدا می شود.
مواد لازم :
کنسرو ذرت ۱ عدد
قارچ خرد شده ۵۰ گرم
کره گیاهی ۳۰ گرم
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
آبلیموی تازه ۱ قاشق سوپخوری
مایونز در صورت تمایل
خواص ذرت :
ذرت معمولا به اشکال متنوعی مثل کنسروی بخارپز کبابی واخیرا مکزیکی مورد استفاده قرار میگیرد که بهترین نوعآن بخار پز خانگی است. پختن ذرت نه تنها باعث کاهش مواد مغذی آن نمیشود بلکه خاصیت آنتی اکسیدانی آن را نیز افزایش میدهد.
در ذرت خام مواد آنتی اکسیدانی به فیبرهای غیرمحلول متصل شده و غیرفعال هستند ولی عمل پخت موجب شکستن این اتصال و آزادسازی این ترکیبات مفید میشود به همین دلیل نوع بخار پز ذرت را انتخاب کنید و کمتر سراغ نوع مکزیکی آن بروید.
البته خوردن ذرت کبابی یا همان بلال نیز توصیه میشود، ولی باید توجه داشت که بلالها هنگام کباب شدن نسوزند چرا که با سوختن هر ماده غذایی احتمال سرطانزایی آن افزایش مییابد.
بد نیست بدانید که بلال پس ازکباب شدن اگر در آب نمک قرار داده شود مقداری از خاصیت خود را از دست خواهد داد.
حال شاید این سوال مطرح شود ذرت مکزیکی هم که پخته میشود پس چرا مضر است در این رابطه باید گفت اضافه کردن کره، نمک و برخی افزودنیهای دیگر سبب افزایش کالری ذرت مکزیکی میشود.
این ترکیب غذایی بسیار پرکالری چرب شور و تند بوده و مصرف آن برای بیماران قلبی عروقی و مبتلایان به فشار و چربی خون و افراد دارای اضافه وزن بسیار مضر و خطرناک است.
البته اگر این غذا با کمترین میزان نمک تهیه و به جای کره و روغن جامد درصد اندکی به آن روغن مایع اضافه شود میتواند خصوصا در فصول سرد سال که استقبال افراد به مصرف غذاها و خوراکیهای گرم بیشتر میشود یک تنقل خوب محسوب شود.