- 3444
- ۱۳۹۴/۱۱/۰۴ - ۰۱:۰۶
- 681 بازدید
کیک دسر پاناکوتا شکلاتی : خمیر بیسکوییتی را داخل قالب بریزید و با فشار پشت قاشق بافت خمیر را فشرده کنید . سپس قالب را داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود اگر از لیوان استفاده میکنید ته هر لیوان دسر ۲ قاشق چایخوری خمیر بیسکوییتی بریزید . طرز تهیه : بیسکوییت خرد شده ، کره ذوب شده و ۲ قاشق غذاخوری شکر را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود ( میتوانید[…]
کیک دسر پاناکوتا شکلاتی : خمیر بیسکوییتی را داخل قالب بریزید و با فشار پشت قاشق بافت خمیر را فشرده کنید .
سپس قالب را داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود اگر از لیوان استفاده میکنید ته هر لیوان دسر ۲ قاشق چایخوری خمیر بیسکوییتی بریزید .
طرز تهیه : بیسکوییت خرد شده ، کره ذوب شده و ۲ قاشق غذاخوری شکر را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود ( میتوانید بیسکوییت را بکوبید تا خوب خرد شود سپس با کره ذوب شده و شکر مخلوط کنید ).
پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و روی آن مقداری آب بپاشید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا نرم شود.
خامه ، شیر ، ۲ قاشق شکر و وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا داغ شود ( دقت کنید داغ شود اما نجوشد ) ، قابلمه را از روی حرارت بردارید سپس شکلات چیپسی و ژلاتین را اضافه کنید.
مواد را به خوبی مخلوط کنید تا پاناکوتا یکدست شود ، قالب را از یخچال خارج کنید و با قاشق کم کم پاناکوتا را روی لایه بیسکوییتی بریزید ، قالب را حداقل ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس پاناکوتا را با خامه تزیین و سرو کنید.
نکته ها : به جای شکلات چیپسی از شکلات تخته ای میتوانید استفاده کنید ، به جای خمیر بیسکوییت میتوانید از کیک استفاده کنید ، ۱ قاشق چایخوری پودر ژلاتین برابر با ۱ ورقه ژلاتینی بزرگ یا ۲ ورقه ژلاتینی کوچک است.
خامه صبحانه ۱ لیوان . شیر ۱/۲ لیوان . اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری . شکلات چیپسی ۱۵۰ گرم
خرده بیسکوییت ۱ لیوان . پودر ژلاتین ۱ قاشق چایخوری . کره ۲ قاشق غذاخوری . شکر ۴ قاشق غذاخوری