- 3907
- ۱۳۹۴/۱۱/۱۶ - ۰۱:۲۸
- 471 بازدید
کباب لقمه با طعم لبنانی : در منوی غذایی کبابی های ما هم کباب لقمه ای هست ولی کباب لقمه ای ما همان کباب کوبیده است . که در اندازه های کوچک به سیخ کشیده می شود اما کباب لقمه ای لبنانی ها کاملا متفاوت است. لبنانیها در واقع همان کباب تابهای را به شکل کباب لقمهای درآورده و در روغن سرخ میکنند. البته این کباب و نان و سس مخصوص هم دارد که روی نان[…]
کباب لقمه با طعم لبنانی : در منوی غذایی کبابی های ما هم کباب لقمه ای هست ولی کباب لقمه ای ما همان کباب کوبیده است .
که در اندازه های کوچک به سیخ کشیده می شود اما کباب لقمه ای لبنانی ها کاملا متفاوت است.
لبنانیها در واقع همان کباب تابهای را به شکل کباب لقمهای درآورده و در روغن سرخ میکنند. البته این کباب و نان و سس مخصوص هم دارد که روی نان مالیده میشود.
مواد لازم کباب لقمه لبنانی :
نان پیتا (مدیترانهای) به تعداد لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
جعفری ریز خردشده ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن مایع مخصوص سرخکردنی مقداری
مواد لازم برای تهیه سس کباب لقمه لبنانی :
گوجه فرنگی ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه و ادویه کاری مقداری
روغن مقداری
طرز تهیه کباب لقمه لبنانی :
پیاز را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید. کاسهای آماده کنید، پیاز را در آن بریزید و با گوشت چرخکرده مخلوط کنید.
نمک، فلفل، زردچوبه و جعفری خردشده را اضافه کرده و با گوشت و پیاز خوب ورز دهید.
مقداری روغن در تابه ریخته، روی حرارت ملایم بگذارید. از مایه گوشت مقداری برداشته و در دست همانند شکل فرم دهید و بعد در روغن سرخ کنید.
همه مایه را به همین صورت فرم داده و در روغن سرخ کنید. وقتی هر دو طرف کبابهای لقمهای سرخ شدند آنها را از روغن درآورده ، کنار بگذارید.
حالا سس را آماده کنید. برای این منظور گوجهفرنگی را به همراه سیر و پیاز داخل مخلوطکن ریخته و به شکل پوره درآورید. نمک ، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری را هم اضافه کنید.
حالا مواد سس را با مقدار کمی روغن در تابهای ریخته و روی حرارت به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا آب گوجه فرنگی ها بخار شود.
سس آماده را روی یک نان پیتا بمالید و به تعداد دلخواه از کبابهای آماده روی نان بگذارید، سپس با کمی پیاز و جعفری تزئین کرده، سرو کنید.