- 3702
- ۱۳۹۴/۱۱/۱۲ - ۰۵:۵۳
- 445 بازدید
پخت خورشت بادمجان و کدو : در این نوع خورشت بادمجان از کدو هم استفاده کرده ایم که باید بگوییم کدوی سبز هم خواص فراوان دارد اما متاسفانه طرفدار کمی دارد و به طور ویژه در بین کودکان و نوجوانان مهجور افتاده است. اما توصیه می کنیم این ماده غذایی را در سبد غذایی تان بگنجانید و از خواص کدوی سبز بهرمند شوید. مواد مود نیاز برای تهیه خورشت بادمجان و کدوی سبز: مواد زیر برای[…]
پخت خورشت بادمجان و کدو : در این نوع خورشت بادمجان از کدو هم استفاده کرده ایم که باید بگوییم کدوی سبز هم خواص فراوان دارد اما متاسفانه طرفدار کمی دارد
و به طور ویژه در بین کودکان و نوجوانان مهجور افتاده است. اما توصیه می کنیم این ماده غذایی را در سبد غذایی تان بگنجانید و از خواص کدوی سبز بهرمند شوید.
مواد مود نیاز برای تهیه خورشت بادمجان و کدوی سبز:
مواد زیر برای ۴ نفر کفایت می کند.
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
کدو سبز ۴ تا ۵ عدد
بادمجان ۴ تا ۵ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
غوره یک دوم پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و زعفران و روغن به میزان لازم
آموزش مرحله به مرحله پخت خورشت بادمجان و کدو :
در مرحله اول پیاز رو خرد کنید و کمی تفت بدید، نرم که شد گوشتها رو اضافه کنید و خوب با هم تفت بدید. در مرحله بعد وقتی گوشت سرخ شد، کمی زردچوبه و ادویه خورشی و فلفل بزنید و روی اون آب سرد بریزید و بذارید تا با حرارت کم گوشت بپزد .
سپس بادمجانها رو پوست بگیرید و به صورت طولی برش بزنید و به مدت ۱ ساعت در آب نمک بذارید تا تلخی اونا گرفته بشه. بعد از این مدت آبکش کنید. کدوها رو هم طولی برش بدید.
بادمجانها و کدوها رو تفت بدید و روی دستمال آشپزخانه بذارید تا روغن اضافه اونا گرفته بشه.
وقتی گوشت پخت، توی یک تابه جدا، رب رو با روغن تفت بدید و به همراه کمی زعفران به خورش اضافه کنید.
نمک و فلفل خورش رو اندازه کنید و بادمجانها، کدوها و غوره ها رو به خورش اضافه کنید و بذارید کمی بمونه تا خورش جا بیفتد.
منبع : پورتال تاروت رنگی