- 4249
- ۱۳۹۴/۱۱/۲۸ - ۰۱:۲۱
- 549 بازدید
پاناکوتای شکلات و کارامل : برای درست کردن کارامل ابتدا داخل یک قابلمه، یک چهارم پیمانه کره، خامه پرچرب شکر قهوه ای و شیره ذرت را ریخته و مخلوط کنید. این مخلوط را روی حرارت ملایم قرار داده و مدام اطراف آن را پاک کنید تا به دیواره قابلمه نچسبد و نسوزد. صبر کنید دو دقیقه به این صورت بجوشد. حالا کارامل را از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید. ظرف را کنار بگذارید[…]
پاناکوتای شکلات و کارامل : برای درست کردن کارامل ابتدا داخل یک قابلمه، یک چهارم پیمانه کره، خامه پرچرب شکر قهوه ای و شیره ذرت را ریخته و مخلوط کنید.
این مخلوط را روی حرارت ملایم قرار داده و مدام اطراف آن را پاک کنید تا به دیواره قابلمه نچسبد و نسوزد. صبر کنید دو دقیقه به این صورت بجوشد.
حالا کارامل را از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید. ظرف را کنار بگذارید و بروید به سراغ شکلات.
طرز تهیه شکلات پاناکوتا
آب و ژلاتین را داخل یک کاسه کوچک بریزید و ۵ دقیقه صبر کنید تا نرم شود.
حالا برای درست کردن مخلوط شکلات، در یک قابلمه کوچک، شکر دانه درشت را با یک پیمانه خامه پرچرب مخلوط کرده و بروی حرارت ملایم قرار دهید. ژلاتین را که نرم شده به مواد اضافه کنید هم بزنید تا حل شود. شکلات ۶۰ درصد را اضافه کرده و بگذارید ۵ دقیقه بماند. آن را به مخلوط شکلات اضافه کنید و با خامه هم بزنید.
لیوان های پایه بلند را با مخلوط شکلات پر کنید. ۲۰ دقیقه صبر کنید تا شکلات سرد شود. حالا کارامل را اضافه کنید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سرد شود. بقیه مخلوط شکلات را روی آن بریزید و دوباره به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود.
در یک کاسه کوچک، یک چهارم پیمانه خامه پرچرب و پودر شکر را با هم هم بزنید تا کف نرم و سفیدی به دست بیاید. هنگام سرو پاناکوتای شکلاتی، مقداری از این خامه شیرین شده را توی هر لیوان بریزید. برای تزئین این پاناکوتا بهتر است از همان شکلات تلخ به صورت تکه ای یا رنده شده استفاده کنید.
مواد لازم جهت تهیه پاناکوتای شکلات تلخ با کارامل
شکلات تلخ ۶۰ درصد : یک پیمانه (رنده شده)
کره : یک چهارم پیمانه
شکر دانه درشت : یک چهارم پیمانه
شکر قهوه ای : یک سوم پیمانه
پودر شکر : یک قاشق غذاخوری
شیره ذرت : یک قاشق غذاخوری
وانیل : نصف قاشق چایخوری
پودر ژلاتین : یک قاشق چایخوری
خامه پرچرب : یک و نیم پیمانه
آب : یک و نیم قاشق غذاخوری