- 7233
- ۱۳۹۶/۰۴/۰۴ - ۰۸:۲۱
- 747 بازدید
مواد غذایی حاوی آهن : بسیاری از مردم کشور و جهان دچار مشکل کمبود آهن هستند. و یکی از راه ساده درمان کم خونی به علت کمبود آهن مصرف قرص های آهن است. اما بسیاری به این قرص ها حساسیت دارند و وقتی آن را استفاده می کنند دچار مشکلی جدید می شوند. و خلاصه اینکه قرص آهن یک قرص شیمیایی است و هر چقدر که مفید است برای افرادی که کمبود آهن دارند ولی[…]
مواد غذایی حاوی آهن : بسیاری از مردم کشور و جهان دچار مشکل کمبود آهن هستند. و یکی از راه ساده درمان کم خونی به علت کمبود آهن مصرف قرص های آهن است. اما بسیاری به این قرص ها حساسیت دارند و وقتی آن را استفاده می کنند دچار مشکلی جدید می شوند.
و خلاصه اینکه قرص آهن یک قرص شیمیایی است و هر چقدر که مفید است برای افرادی که کمبود آهن دارند ولی در کنارش ضرر هم دارد. ما در این مطلب از سایت جذاب ترین ها تصمیم گرفتیم. توصیه های یک متخصص تغذیه را درباره درمان کمبود آهن بدن با تغذیه مناسب را در مطلب منتشر کنیم. در ادامه با توصیه های این متخصص تغذیه آشنا می شویم.
اگر به همراه مواد غذایی گیاهی منابع ویتامین C نظیر پرتقال مصرف شود، جذب آهن بسیار افزایش مییابد.
این متخصص تغذیه ادامه داد و گفت کمبود آهن موجود در مواد غذایی سبب کم خونی ناشی از فقر آهن میشود، همچنین وی گفت: باید دقت لازم شود تا میزان ماده معدنی آهن موجود در غذاها نیز از طریق شیوه نادرست استفاده از غذاها از بین نرود.
آهن موجود در غذاهای حیوانی نظیر گوشت قرمز، دل، جگر، کله و پاچه از نوع دو ظرفیتی بوده و به راحتی جذب میشوند و هیچگونه تداخلی با مواد غذایی دیگر ندارند، اما آهن موجود در مواد گیاهی نظیر حبوبات ،اسفناج ، کلم ، کاهو و … به راحتی قابل جذب نبوده و با مواد دیگر تداخل پیدا میکنند. پس استفاده از موادی که باعث افزایش جذب آهن می شود بسیار ضروری است.
اسید فولیک نیز مانند آهن در تشکیل گلبول قرمز نقش دارد و اگر هر آهن یا اسید فولیک هر کدام کمتر به بدن برسند کم خونی خاص خود را ایجاد میکنند.
مصرف قرص آهن در بسیاری از زنان جوان سب ایجاد تهوع میشود که در این مواقع توصیه میشود از مکملهای چند گانه آهن که حاوی مواد معدنی دیگری نظیر روی، منگنز یا اسید فولیک هستند و به صورت شربت عرضه میشوند، استفاده کنند.