- 2497
- ۱۳۹۴/۰۹/۰۴ - ۰۳:۰۱
- 665 بازدید
فلفل دلمه ای قرمز: پتاسیم کمی دارد و یک منبع عالی از ویتامین ها C و A ، B6 ، اسیدفولیک و فیبر است. فلفل دلمه ای قرمز لیکوپین آنتی اکسیدانی است که از شما در برابر سرطان های خاص محافظت می کند میتوانید آن را در سالاد ریخته و میل کنید. سیب: کلسترول را کاهش داده و از یبوست جلوگیری کرده و در برابر بیماری های قلبی از شما محافظت می کند، در عین حال[…]
فلفل دلمه ای قرمز: پتاسیم کمی دارد و یک منبع عالی از ویتامین ها C و A ، B6 ، اسیدفولیک و فیبر است.
فلفل دلمه ای قرمز لیکوپین آنتی اکسیدانی است که از شما در برابر سرطان های خاص محافظت می کند میتوانید آن را در سالاد ریخته و میل کنید.
سیب: کلسترول را کاهش داده و از یبوست جلوگیری کرده و در برابر بیماری های قلبی از شما محافظت می کند، در عین حال خطر ابتلا به سرطان را هم کاهش می دهد. سیب فیبر بالا و اجزایی ضدالتهابی دارد.
کلم: سرشار از ویتامین های K ، C و فیبر است، همچنین منبع خوبی از ویتامین B6 و اسید فولیک است. این سبزی در برابر سرطان از شما محافظت کرده و سلامتی قلب و عروق را بهبود می دهد. کلم را به سالاد اضافه کرده و کنار وعده اصلی غذایی سرو کنید.
سیر: سیر به پیشگیری از تشکیل پلاک روی دندان ها، کاهش کلسترول و التهاب کمک می کند. با توجه به عطر و طعم آن، پودر سیر میتواند جایگزینی عالی برای سیر و نمک باشد.
پیاز: سرشار از فلانوئیدها، بخصوص کورستین (quercetin) است ، کورستین یک آنتی اکسیدان قوی می باشد که می تواند بیماری های قلبی را کاهش داده و از شما در برابر بیشتر سرطان ها محافظت کند. پیاز پتاسیم کمی داشته و منبع خوبی از chromium است، این ماده معدنی به سوخت و ساز کربوهیدرات و چربی کمک می کند.