- 3638
- ۱۳۹۴/۱۱/۱۰ - ۰۸:۵۴
- 657 بازدید
سنجش اعتیاد به تلفن همراه : استفاده از تلفن همراه علاوه بر خطرات پزشکی دارای خطراتی دیگر است از جمله دور شدن از کانون گرم خانواده است . چرا که بواسطه اتصال نسل نوین تلفن همراه به اینترنت بیشتر افراد بویژه جوانان اکثر وقت خود را به استفاده از گوشی تلفن همراه خود اختصاص می دهند. به همین بهانه در این مطلب در مجله اینترنتی جذاب ترین ها تست روانشناسی جالبی در نظر گرفته ایم که[…]
سنجش اعتیاد به تلفن همراه : استفاده از تلفن همراه علاوه بر خطرات پزشکی دارای خطراتی دیگر است از جمله دور شدن از کانون گرم خانواده است .
چرا که بواسطه اتصال نسل نوین تلفن همراه به اینترنت بیشتر افراد بویژه جوانان اکثر وقت خود را به استفاده از گوشی تلفن همراه خود اختصاص می دهند. به همین بهانه در این مطلب در مجله اینترنتی جذاب ترین ها تست روانشناسی جالبی در نظر گرفته ایم که با استفاده از جواب دادن به پرسشهای آن دوز اعتیاد خود به تلفن همراه را بسنجید.
اگر با استفاده از این تست دریافتید که به استفاده از تلفن همراه اعتیاد دارید حتما در تغییر سبک زندگی تان تلاش کنید و مطمئن باشید بهترین نتیجه ممکن در این خصوص حاصل خواهید کرد.
دوز اعتیادتان به گوشی تلفنهمراه را کشف کنید
اگر هنوز برایتان مشخص نیست که دانسته یا نادانسته به موبوفوبیا مبتلا شدهاید یا نه، بهراحتی میتوانید احتمال ابتلایتان به این بیماری را با انجام این تست محک بزنید.
شاید شخصا مبتلا به این بیماری نباشید اما ممکن است نزدیکتان افرادی را مشاهده کنید که لحظهای نمیتوانند بدون گوشی تلفنهمراهشان باشند؛ دائم آن را بهدست میگیرند و پیامکهایشان را چک میکنند تا مبادا خبر یا کامنتی را در یکی از شبکههای اجتماعی از دست بدهند.
زندگی در کنار این افراد که تلفنهمراه پاره تنشان شده، بسیار دشوار است. افرادی که این وابستگی و دلبستگی را دارند، مدام نگرانند شارژ باتریشان تمام و ارتباطشان با اینترنت و جهان هستی قطع شود.
این افراد حتی بهخاطر ترس از جا گذاشتن گوشی تلفنهمراهشان دائما زجر میکشند و زندگی را برای خود و اطرافیانشان تیره و تار میکنند. برای اطمینان از اینکه احتمال ابتلای شما یا یکی از اطرافیانتان به موبوفوبیا چقدر است این تست را انجام دهید تا دوز اعتیادتان به گوشی تلفنهمراه را کشف کنید.
سوالات زیر را پاسخ دهید و متناسب با دیدگاهی که درباره هر کدام از آنها دارید از یک تا هفت به خودتان امتیاز دهید. عدد یک به معنای بهشدت مخالف است و عدد هفت به معنای بهشدت موافق.
– اگر هر لحظه که اراده میکنم به اطلاعات و دادههای گوشی تلفنهمراهم دسترسی نداشته باشم احساس ناراحتی میکنم.
– اگر حین کار نتوانتم به اطلاعاتی که در گوشی تلفنهمراه من است دسترسی پیدا کنم بسیار اذیت میشوم.
– درصورتی که نتوانم از طریق گوشی به اخبار روز یا وضعیت آبوهوا یا آنچه در طول روز اتفاق افتاده، دسترسی پیدا کنم عصبی میشوم.
– اگر نتوانم از تلفنهمراهم استفاده کنم یا گوشی تلفنم خراب باشد عصبانی و کلافه میشوم.
– اگر شارژ گوشی تلفنهمراهم در حال تمام شدن باشد، احساس ترس میکنم و نگران میشوم.
– اگر از خدماتی که بهصورت محدود یا ماهانه روی گوشی تلفنهمراهم دارم، استفاده کنم همیشه مضطربم که مبادا تمام شود.
– اگر گوشی تلفنهمراهم را فراموش کنم، میترسم به خرید بروم یا خانه را ترک کنم.
– اگر گوشی تلفنهمراه را با خود نداشته باشم، مضطرب میشوم چون نمیتوانم فورا با خانواده یا دوستانم در ارتباط باشم.
– اگر گوشی تلفنهمراه با خود نداشته باشم، نگران میشوم چون نمیتوانم به پیامها و تماسهای بیپاسخم دسترسی داشته باشم.
– اگر تلفنهمراهم را با خود نداشته باشم، نگران وضعیت خانوادهام میشوم و نمیتوانم از سلامت آنها باخبر شوم.
– اگر تلفنهمراهم را نداشته باشم، عصبی میشوم چون نگران میشوم مبادا کسی برای تماس گرفتن با من تلاش کرده باشد و موفق نشده باشد.
– اگر تلفن همراهم از من دور باشد تمام روابط و دسترسی من به شماره تلفنهای دوستانم قطع میشود.
– بدون تلفنهمراهم تمام ارتباطات من با دنیای مجازی و شبکههای آنلاین ازدست میرود و من ناراحت میشوم.
– اگر تلفنهمراهم از من دور باشد، احساس ناامنی میکنم چون احساس میکنم فردی از طریق آن به اطلاعات شخصی من و اطلاعاتی که در شبکههای آنلاین دارم، دسترسی پیدا میکند.
– اگر تلفنهمراهم از من دور باشد، مضطرب میشوم چون به ایمیلهایم دسترسی پیدا نمیکنم.
– بدون تلفنهمراهم احساس ناامنی دارم و اصلا نمیدانم چه کنم.
آیا می دانید دوز اعتیاد شما چقدر است؟
بعد از آنکه عدد هر یک از سوالات بالا را مشخص کردید، تعداد اعداد مشابه را بشمارید. برای نمونه ببینید چند بار عدد ۷ تکرار شده. یا عدد ۵ چند بار در پاسخ پرسشنامهتان وجود دارد. اعدادی که ما بین یک تا ۷ قرار میگیرند از شماره یک تا هفت به مرور از میزان موافقتشان کاسته و بر میزان مخالفتشان افزوده میشود.
درنهایت هر چه تعداد اعداد نزدیک به عدد ۷ بیشتر باشد، میزان اعتیاد شما به گوشی تلفنهمراهتان بیشتر و احتمال ابتلای شما به بیماری موبوفوبیا بیشتر است و برای کنترل آن باید از مشاور کمکبگیرید. بنابراین افرادی که اعداد ۶،۵ و ۷ در پاسخنامهشان بیشتر تکرار شده به موبوفوبیا دچارند.
افرادی که اعداد ۳ و ۴ در پاسخنامهشان تکرار شده باید مراقبت بیشتری داشته باشند و گوش به زنگ باشند چون احتمال ابتلای آنها به موبوفوبیا وجود دارد و افرادی که تکرار اعداد ۲،۱ و ۳ در پاسخنامهشان زیاد است در گروه افراد سالم جای میگیرند.