- 8412
- ۱۴۰۱/۰۸/۱۳ - ۰۴:۱۵
- 344 بازدید
سانسوریا پا کوتاه ، یکی از مقاوم ترین و مناسب ترین گیاهان زینتی برای محل کار یا منزل می باشد و یک بار آبیاری در هفته ، نور غیر مستقیم خورشید و دمای ۱۰ تا ۳۵ درجه سانتی گراد از شرایط نگهداری این گیاه است و از طریق قلمه و تکثیر ریزوم تکثیر میشود. سانسوریا پا کوتاه انواع مختلفی دارد و یکی از انواع آن سانسوریا پاکوتاه یا مینیاتوری است که ارتفاع برگهای این گیاه بین ۲۰[…]
سانسوریا پا کوتاه ، یکی از مقاوم ترین و مناسب ترین گیاهان زینتی برای محل کار یا منزل می باشد و یک بار آبیاری در هفته ، نور غیر مستقیم خورشید و دمای ۱۰ تا ۳۵ درجه سانتی گراد از شرایط نگهداری این گیاه است و از طریق قلمه و تکثیر ریزوم تکثیر میشود.
سانسوریا پا کوتاه انواع مختلفی دارد و یکی از انواع آن سانسوریا پاکوتاه یا مینیاتوری است که ارتفاع برگهای این گیاه بین ۲۰ تا ۲۵ سانتی متر است و در مکان هایی که به دلیل فضای کم نمیتوان گیاه دیگری نگهداری کرد ، یکی از بهترین انتخابهاست . ریشههای این گل از یک ریزوم ضخیم منشعب شده و برگها به فرم رویشی و طوقهوار از ریزوم میرویند. همانند دیگر انواع سانسوریا، این گونه نیز جزو گیاهان تصفیه کننده هوا محسوب میشود و در محیط تاریک و کم نورتر نیز میتواند رشد کند.
.

.
آبیاری :
سانسوریا پا کوتاه از گیاهان مقاوم به کم آبی است و نیاز آبی کمی دارد. بهترین زمان برای آبیاری این گل هنگامی است که در فاصله بین دو آبیاری خاک گلدان خشک شده باشد. به طور معمول در فصل تابستان هفتهای یکبار آبیاری و در فصل زمستان هر دو تا سه هفته یکبار آبیاری برای گیاه مناسب است ، همچنین توجه داشته باشید ، از تجمع آب در هنگام آبیاری باید خودداری شود.
.
خاک :
خاک مناسب برای کاشت و تکثیر این گل، ترکیبی از ماسه + پیت ماسه و کوکوپیت است. مهمترین ویژگی خاک مناسب برای این گیاه ، بافت نیمه سبک خاک و زهکش مناسب است، همچنین میتوان از مخلوط خاک باغچه + خاک برگ + کمپوست و یا مخلوط این دو به همراه مقداری شن استفاده کرد.
.
نور :
سانسوریا پا کوتاه به نور غیر مستقیم خورشید نیاز دارد. قرار گرفتن گیاه در برابر نور مستقیم خورشید باعث سوختگی برگها و از بین رفتن گیاه خواهد شد. جالب است بدانید که انواع سانسوریا میتوانند در محیطهای عاری از نور خورشید و تنها با نور مصنوعی نیز به رشد خود ادامه دهند. با این وجود در اغلب موارد مشاهده شده بعد از مدتی گیاه شادابی خود را از دست داده و برگهای جدید ضعیف و نازک هستند. بنابراین بهتر است گیاه را در برابر پنجرههای جنوبی منزل یا محیط کار خود قرار دهید.
.
آفات و بیماری ها :
یکی از اصلی ترین بیماریهای اصلی این گل، بیماری قارچی است که باعث پوسیدگی ریشه در اثر آبیاری زیاد شده و به تدریج به تنه گیاه پیشروی میکند. از علایم اصلی بیماریهای قارچی لکههای سیاه و قهوهای بر روی برگها و شل شدن تنه گیاه است. از دیگر بیماریهای میتوان به لارو حشرات اشاره کرد که معمولاً از برگهای گیاه تغذیه کرده و حاشیه برگها و یا پهنه آنان را زخمی میکند و سوراخهایی را در آنان ایجاد میکند. تریپس آفت دیگری است که بر اثر تغذیه آن برگها میپیچند و بدشکل میشوند و نقاط خاکستری – نقرهای بر روی آنان ظاهر میشود. به این منظور توصیه میشود، هر دو هفته یکبار گیاه سمپاشی شود.
.