- 6552
- ۱۳۹۶/۰۲/۰۱ - ۰۷:۵۵
- 574 بازدید
زندگی نامه خالق نوتلا و تخم مرغ شانسی : اروپاییان که در صنعت غذاسازی از ما جلوتر هستند دایماً درحال معرفی خوراکیهای جدید هستند و ما همچنان نان و پنیر و کره را برسر میز صبحانه می گذاریم هر چند هیچ ایرادی در نان و پنیر و … نیست ولی بهتر است برای خوراندن آن به بعضی از فرزندانتان سفره صبحانه را جذابتر کنید. این مشکل نه قفط در بین ما که در بین غربیها[…]
زندگی نامه خالق نوتلا و تخم مرغ شانسی : اروپاییان که در صنعت غذاسازی از ما جلوتر هستند دایماً درحال معرفی خوراکیهای جدید هستند و ما همچنان نان و پنیر و کره را برسر میز صبحانه می گذاریم هر چند هیچ ایرادی در نان و پنیر و … نیست ولی بهتر است برای خوراندن آن به بعضی از فرزندانتان سفره صبحانه را جذابتر کنید.
این مشکل نه قفط در بین ما که در بین غربیها هم مشهود بوده است به همین خاطر در دهه ۱۹۴۰ یک شرکت اروپایی،محصول جدیدی به نام نوتلا (Nuttella) به کسانی که علاقهای به خوردن صبحانه بهطور سنتی نداشتند، معرفی کرد.تا به امروز تقریباً سه نسل از اروپاییان با خوردن نوتلا بزرگ شدهاند.
خالق نوتلا :
«نوتلا» را «پیترو فررو» (متولد ۱۹۲۵ – ایتالیا ) که یک کلوچه ساز و شیرینیپز بود درشرکت «فررو» تهیه کرد.
در آن زمان براثر جنگ جهانی دوم، کاکائو کمیاب بود و به همین دلیل «فررو» کاکائو رابا فندق برشته شده، روغن کاکائو و روغن گیاهی مخلوط کرد تا یک خوراکی جدید به صرفه برای مالیدن روی نان به نام «پاستا جون دوجا» تهیه کند. در فوریه ۱۹۴۶، میلادی ۶۶۰پوند از این محصول فروخته شد. «فررو» برای اینکه بتواند جوابگوی این همه تقاضاباشد، با کشاورزان محلی صحبت کرد تا بیشتر به تولید فندق بپردازند. در سال ۱۹۴۶ فررو محصول «سوپر کرم جون دوجا» را تهیه کرد که ارزانتر بود.
این خوراکی آن قدر مورد استقبال قرار گرفت که سوپر مارکتهای ایتالیا سرویس جدیدی را برای مشتریان خود به نام آغشتن راه انداختند. کودکان ایتالیایی میتوانستند با یک تکه نان به این سوپر مارکتها بروند. و سراغ این سرویس را بگیرند و سپس خدمه سوپر مارکت با یک چاقو نان بچهها را شکلاتی میکردند.
در سال ۱۹۶۴،این خوراکی به «نوتلا» تغییر نام داد و بازاریابی برای آن در خارج ازایتالیا آغاز شد. امروزه «نوتلا» پرطرفدارترین غذای خامه مانند در اروپا به شمارمیرود.
در آلمان «نوتلا» پرطرفدارترین غذای صبحانه است. در ایتالیا و فرانسه نیز «نوتلا»پس از بازگشت از مدرسه در بین دانشآموزان محبوب است. «میچل فررو» متولد ۱۹۲۷ و یکی از میلیاردرهای جهان اکنون مالک شرکت فررو، است.
تخم مرغ شانسی :
«مایکل فررو» ایتالیایی در سال ۲۰۰۲ شکلات سازی Ferrero SPA، یکی از بزرگترین شکلاتسازیهای اروپا را با فروش ۴ میلیارددلار در اختیار خود گرفته است. ازمارکهای معروف این شرکت Ferrero Rocher،Nuttella و همچنین Kinder Eggs یا همان تخممرغ شانسی را میتوان نام برد.
تخممرغ شانسیهای «فررو» در سال ۱۹۷۴ روانه بازار شد. تخممرغ شانسیها شکلاتی هستند و داخل آنها اسباببازی مخصوص کودکان قراردارد که معمولاً جنبه کلکسیونی برای بچهها دارد و همین باعث میشود که مدام به خرید آنها علاقه پیدا کنند. هر چند طعم خوشمزه آنها را نیز نباید فراموش کرد.
البته اسباببازیهای داخل تخممرغ شانسیها به خاطر داشتن قطعات ریز برای کودکان زیر سه سال اصلاً مناسب نیست. اسباببازی موجود در «Kinder Eggs» ساخت یک شرکت کوچک درتورین ایتالیا به نام «Produzioni Editoriali Aprile» است که موسس آن دو برادر هستند. در آمریکا فروش «Kinder Eggs» در صورتی که داخل آن اسباببازی باشد از سوی دولت آمریکا به خاطر مسایل ایمنی ممنوع شده است. درعوض در این تخممرغهای شکلاتی،شکلات قرار دارد. خیلی از بزرگسالان اروپایی نیز به جمعآوری اسباببازی داخل تخممرغها علاقه دارند و حتی بازاری نیز برای آن تهیه شده است. مخصوصاً در آلمان چنین بازاری طرفداران زیادی دارد.
«نوتلا» ۱۵ درصد چربی، ۹ درصد آهن و ۴ درصد کلسیم دارد.
ثروت خالص مایکل فررو تا ماه می سال ۲۰۱۴ به بیش از ۲۶٫۷ میلیارد دلار می رسید.وی در ۱۴ فوریه ۲۰۱۵ فوت کرد.
+ کلیک نمایید و عضو تلگرام جذاب ترین ها شوید