- 3437
- ۱۳۹۴/۱۱/۰۴ - ۰۱:۰۹
- 483 بازدید
روش تهیه ژله لیمویی : پودر ژله آلوورا را داخل کاسه ای بریزید و به آن ۱ لیوان آب جوش اضافه کنید و روی حرارت بخار آب قرار دهید . و مخلوط کنید تا شفاف شود پس از اینکه کمی خنک شد ۱ لیوان بستنی یا خامه را به آن اضافه کنید و با همزن خوب مخلوط کنید. طرز تهیه : پودر ژله لیمویی را داخل کاسه ای بریزید و به آن ۱ لیوان آب[…]
روش تهیه ژله لیمویی : پودر ژله آلوورا را داخل کاسه ای بریزید و به آن ۱ لیوان آب جوش اضافه کنید و روی حرارت بخار آب قرار دهید .
و مخلوط کنید تا شفاف شود پس از اینکه کمی خنک شد ۱ لیوان بستنی یا خامه را به آن اضافه کنید و با همزن خوب مخلوط کنید.
طرز تهیه : پودر ژله لیمویی را داخل کاسه ای بریزید و به آن ۱ لیوان آب جوش اضافه کنید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و مخلوط کنید تا شفاف شود سپس ۱ لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.
ژله لیمویی را داخل لیوان ها بریزید و مدتی در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد سپس ژله بستنی را اضافه کنید و در فریزر قرار دهید ، به همین صورت لایه لایه اضافه کنید ، پس از اضافه کردن لایه آخر لیوان های دسر را داخل یخچال قرار دهید تا لایه ها خوب سرد و سفت شود.
پس از آماده شدن روی دسر با خامه فرم گرفته و برش های لیمو تزیین و سرو کنید.
نکته : در مدت زمان بسته شدن لایه ها اگر ژله های باقی مانده کمی سفت شدند مجدد روی حرارت بخار آب قرار دهید ، میتوانید به جای ژله آلوورا از مخلوط ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری پودر ژلاتین و ۱ لیوان آب جوش استفاده کنید ( به روش بن ماری ژلاتین را حل کنید ).