- 5347
- ۱۳۹۵/۰۵/۳۱ - ۰۵:۰۲
- 663 بازدید
روش تهیه پیتزا مکزیکی : ایتدا فر را روی دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار داده و یک میکسر را آماده کرده و لوبیا سیاه ، فلفل قرمز ، سیر و پودر فلفل قرمز را درونش مخلوط میکنیم تا یک دست شود. سپس خمیر پیتزا را درون سینی فر قرار داده و پوره لوبیا سیاه آماده شده را رویش پخش میکنیم و سپس گوجه فرنگی، زیتون و پیازچه را خرد کرده و روی مواد پخش[…]
روش تهیه پیتزا مکزیکی : ایتدا فر را روی دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار داده و یک میکسر را آماده کرده و لوبیا سیاه ، فلفل قرمز ، سیر و پودر فلفل قرمز را درونش مخلوط میکنیم تا یک دست شود.
سپس خمیر پیتزا را درون سینی فر قرار داده و پوره لوبیا سیاه آماده شده را رویش پخش میکنیم و سپس گوجه فرنگی، زیتون و پیازچه را خرد کرده و روی مواد پخش می کنیم و در انتها پنیر پیتزا را اضاقه میکنیم و به مدت ۱۲ دقیقه درون فر قرار میدهیم تا رنگش طلایی شود.
پس از خارج کردن از فر کاهوها را اضافه کرده و روی مواد را با خامه ترش پوشش میدهیم.
پیتزا یکی از غذاهای معروف دنیا است که هر کشوری با توجه به ذائقه و مواد اولیه طرز تهیه مخصوص خود را دارد. امروز در مجله آشپزی قصد داریم دستور پخت پیتزاِ مکزیکی که اتفاقا بسیار خوشمزه هم بوده را آموزش دهیم با ما همراه شوید …
مواد لازم :
یک فنجان کنسرو لوبیا سیاه
نصف فنجان فلفل قرمز درشت خرد شده
یک جبه سیر
یک قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز
یک عدد خمیر پیتزا
یک فنجان خرد شده پنیر پیتزا
نصف فنجان گوجه فرنگی گیلاسی
یک چهارم پیمانه زیتون سیاه ، قطعه قطعه
یک عدد پیازچه
یک فنجان کاهو خرد شده
سه قاشق غذاخوری خامه ترش کم چرب