- 3464
- ۱۳۹۴/۱۱/۰۷ - ۰۷:۲۲
- 510 بازدید
روش تهیه پاستا با سس آلفردو : در ابتدا فیله های مرغ رو میشوریم دراندازه های یک بند انگشت خورد میکنیم . و مدت دو ساعت در مخلوط پیاز زعفران و آبلیمو میخوابونیم، بعد از اینکه فیله هارو از مواد خارج کردیم (توجه داشته باشید که پیازهای چسبیده به فیله را حتما جدا شوند) داخل ماهی تابه با شعله کم میزاریم تا پخته شوند بعد از حدود ۲ دقیقه قارچها و سیرهای رنده شده را به[…]
روش تهیه پاستا با سس آلفردو : در ابتدا فیله های مرغ رو میشوریم دراندازه های یک بند انگشت خورد میکنیم .
و مدت دو ساعت در مخلوط پیاز زعفران و آبلیمو میخوابونیم، بعد از اینکه فیله هارو از مواد خارج کردیم (توجه داشته باشید که پیازهای چسبیده به فیله را حتما جدا شوند) داخل ماهی تابه با شعله کم میزاریم تا پخته شوند بعد از حدود ۲ دقیقه قارچها و سیرهای رنده شده را به فیله هامون اضافه میکنیم .
میزاریم با هم پخته شوند. بسته پاستارو داخل قابلمه ای که از قبل آب در آن جوش آمده ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه میزاریم تا پاستاها کاملا نرم شوند. بعد از آبکش کردن پاستا با آب سرد، کره خامه گالینابلانکا و شیر را در قابلمه ای جدا با هم مخلوط میکنیم مخلوط قارچ سیر و مرغ را هم اضافه میکنیم .
و میزاریم روی شعله در این مرحله پنیر رو اضافه میکنیم و بعد از حدود ۵ دقیقه مواد را برداشته و سرو میکنیم توجه داشته باشید این غذا گرم سرو میشود. نمک فلفل رو هم خودتون اگر که دوست داشتین میتونید اضافه کنید. نوش جان امیدوارم توضیحاتم کامل باشه و از درست کردن و خوردن این غذای خوشمزه و لذیذ لذت ببرید.
مواد لازم برای درست کردن پاستا (پنه) با سس آلفردو (غذای ایتالیایی)
پاستا یک بسته
خامه یک لیوان
شیر یک لیوان
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
کره یک عدد ۱۰۰ گرمی
قارچ خورد شده یک بسته بزرگ
سیر رنده شده به اندازه دلخواه
پنیر پارمزان رنده شده
پیازخلالی شده خام بزرگ یک عدد
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
زعفران ساییده شده نصف قاشق چایخوری
گالینابلانکا مرغ دو عدد