- 161
- ۱۳۹۳/۰۹/۰۶ - ۰۶:۵۴
- 923 بازدید
امروز قصد داریم برای شما خوانندگان مجله آشپزی جذاب ترین ها روش تهیه فلافل خوزستانی را آموزش دهیم و امیدواریم مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد . روش تهیه فلافل خوزستانی و جنوبی مواد لازم: نخود خیس شده: ۲۵۰ گرم پیاز: یک عدد بزرگ سیر: ۳ حبه رب گوجه فرنگی: یک قاشق مربا خوری سیب زمینی آب پز: ۱ عدد کوچک ادویه کاری: ۲ قاشق چایخوری فلفل و نمک و زردچوبه: به میزان دلخواه . […]
امروز قصد داریم برای شما خوانندگان مجله آشپزی جذاب ترین ها روش تهیه فلافل خوزستانی را آموزش دهیم و امیدواریم مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد .
روش تهیه فلافل خوزستانی و جنوبی
مواد لازم:
نخود خیس شده: ۲۵۰ گرم
پیاز: یک عدد بزرگ
سیر: ۳ حبه
رب گوجه فرنگی: یک قاشق مربا خوری
سیب زمینی آب پز: ۱ عدد کوچک
ادویه کاری: ۲ قاشق چایخوری
فلفل و نمک و زردچوبه: به میزان دلخواه
.
طرز تهیه:
ابتدا نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ کرده نخود چرخ شده باید کمی زبر باشد سپس سیب زمینی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقیمانده را به مایه نخود اضافه نموده و خوب ورز میدهیم.
لازم به ذکر است قبل از سرخ کردن فلافل مقدار کمی آب اضافه کرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر شود با این کار فلافل ترد خواهد شد.
.
نکات مهم:
۱- هیچ وقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نکنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین میبرد و مانند کتلت خواهد شد.
۲- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود.
۳- میتوان بجای رب گوجه از یک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده کرد.
۴- برای سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده شود برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر کم باشد فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد.
.
دستور تهیه سس فلافل :
یک عدد سیب زمینی آب پز و له شده را با ومقداری رب گوجه و فلفل و نمک در آب حل کرده و مواد را میپزیم تا مایه نسبتاٌ غلیظی بدست آید و این دستور پخت فلافل خوزستان است حتماٌ امتحان کنید.
یک عدد سیب زمینی آب پز و له شده را با ومقداری رب گوجه و فلفل و نمک در آب حل کرده و مواد را میپزیم تا مایه نسبتاٌ غلیظی بدست آید و این دستور پخت فلافل خوزستان است حتماٌ امتحان کنید.