- 2619
- ۱۳۹۴/۰۹/۱۵ - ۰۲:۵۳
- 646 بازدید
- 1
سوپ ضد سرماخوردگی روغن را در قابلمه ای بزرگ ریخته و روی حرارت ملایم گرم کنید پیاز سیر و گل کلم را در آن بریزید. حرارت را پایین آورده و بگذارید پیاز و گل کلم حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزند تا نرم شوند. آب مرغ قارچ ها و سه چهارم گشنیز را به آن اضافه کنید اجازه دهید ۱۵ دقیقه روی شعله ملایم بجوشند تا نرم شوند. سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی[…]
سوپ ضد سرماخوردگی روغن را در قابلمه ای بزرگ ریخته و روی حرارت ملایم گرم کنید پیاز سیر و گل کلم را در آن بریزید. حرارت را پایین آورده و بگذارید پیاز و گل کلم حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزند تا نرم شوند.
آب مرغ قارچ ها و سه چهارم گشنیز را به آن اضافه کنید اجازه دهید ۱۵ دقیقه روی شعله ملایم بجوشند تا نرم شوند.
سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شود. سوپ را در غذاساز بریزید تا صاف و یکدست شود. آن را به قابلمه برگردانید و بگذارید به جوش بیاید بعد به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
هنگام سرو آن را با ملاقه در کاسه ای بریزید و باقی گشنیز را روی آن بپاشید و در صورت تمایل با پونه کوهی آن را تزیین کنید.
امیدوارم برای پیشگیری از بیماری ها و مراقبت از خودتان بتوانید این استراتژی ها را به کار ببرید.
مواد لازم:
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز ۱ عدد متوسط خرد شده
سیر ۲ بوته له شده
گل کلم ۱ عدد کوچک ریز شده
آب مرغ ۵ فنجان
قارچ دکمه ای سفید ۱۵۰ گرم درشت خرد شده
گشنیز تازه ۱ فنجان خرد شده
پونه کوهی برای تزیین
سلام مرسی که به وبم اومدیدوبتونو لینک کردم شمام منو لینک کنید