- 282
- ۱۳۹۳/۰۹/۰۸ - ۱۲:۳۵
- 777 بازدید
امروز قصد داریم برای شما خوانندگان مجله آشپزی جذاب ترین ها روش تهیه سمبوسه را آموزش دهیم و امیدواریم مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد . روش تهیه سمبوسه خوشمزه جنوبی روش تهیه سمبوسه : پیاز را رنده می کنیم و با گوشت مخلوط کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم و سپس نمک و زردچوبه و فلفل و یک فنجان آب درون گوشت سرخ شده می ریزیم و گوشت را می پزیم. سیب زمینی[…]
امروز قصد داریم برای شما خوانندگان مجله آشپزی جذاب ترین ها روش تهیه سمبوسه را آموزش دهیم و امیدواریم مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد .
روش تهیه سمبوسه خوشمزه جنوبی
روش تهیه سمبوسه :
پیاز را رنده می کنیم و با گوشت مخلوط کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم و سپس نمک و زردچوبه و فلفل و یک فنجان آب درون گوشت سرخ شده می ریزیم و گوشت را می پزیم.
سیب زمینی پخته را رنده کرده و با جعفری خرد شده به گوشت اضافه می کنیم در صورت تمایل می توانید از قارچ هم استفاده کنید.
نان لواش را که بهتر است کمی خمیر باشد به صورت نوارهای باریکی می بریم و در ابتدا یک نوار از مایه سمبوسه روی نان می گذاریم و بصورت مخروظی آنها را می پیچیم درظرف گودی روغن می ریزم و وقتی داغ شد سمبوسه ها را در آن سرخ می کنیم.
برای سبزی سمبوسه می توانید از سبزی های معطر هم استفاده کنید همینطور اگر تخم گشنیز به آن اضافه کنید خوشمزه و معطر می شود .
با ۶ عدد نان لواش ۱۸ عدد سمبوسه درست می شود.
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
سیب زمینی آب پز ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
جعفری ۳ قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار کافی
نان لواش ۶ عدد
روش سرخ کردن سمبوسه :
ماهیتابه را روی حرارت ملایم و یکنواختی قرار می دهیم و روغن را درون آن می ریزیم قابل ذکر است که این غذا برای سرخ شدن روغن زیادی می برد درنتیجه حرارت را کم کنید تا میزان روغن مصرفی را به حداقل رسانده باشید اما نگران نباشید سمبوسه ها خیلی سریع سرخ می شوند.
البته در غذاهای مشابه مثل پیراشکی که با خمیر درست می شوند میزان روغن مصرفی بسیار کم است.البته در غذاهای مشابه مثل پیراشکی که با خمیر درست می شوند میزان روغن مصرفی بسیار کم است.