- 478
- ۱۳۹۳/۰۹/۲۰ - ۰۹:۴۹
- 940 بازدید
امروز قصد داریم برای شما خوانندگان مجله آشپزی جذاب ترین ها روش تهیه ترشی کلم بنفش را آموزش دهیم و امیدواریم مورد توجه شما قرار گیرد. روش تهیه ترشی کلم بنفش روش تهیه : کلم قرمز را شسته و بعد از گرفته شدن رطوبت ریز ریز کرده و در ظرف شیشه ای درب داری بریزید و نمک و فلفل و سرکه اضافه کنید . سرکه باید روی کلم قرمز را بپوشاند درب ظرف[…]
امروز قصد داریم برای شما خوانندگان مجله آشپزی جذاب ترین ها روش تهیه ترشی کلم بنفش را آموزش دهیم و امیدواریم مورد توجه شما قرار گیرد.
روش تهیه ترشی کلم بنفش
روش تهیه :
کلم قرمز را شسته و بعد از گرفته شدن رطوبت ریز ریز کرده و در ظرف شیشه ای درب داری بریزید و نمک و فلفل و سرکه اضافه کنید .
سرکه باید روی کلم قرمز را بپوشاند درب ظرف را بسته و در جای خنک و یا در یخچال نگهداری کنید .
رنگ سرکه بعد از چند روز قرمز شده و کلم هم نرمتر و میتوانید ترشی را با غذا میل کنید.
البته عزیزان میتوانندبرای آماده شدن سریع تر ترشی کلم قرمز را کمی در آب بجوشانند تا نرم شود.
مواد لازم :
سرکه
کلم قرمز یا بنفش
نمک
پودر فلفل قرمز
امروز قصد داریم برای شما خوانندگان مجله آشپزی جذاب ترین ها روش تهیه ترشی کلم بنفش را آموزش دهیم و امیدواریم مورد توجه شما قرار گیرد.امروز قصد داریم برای شما خوانندگان مجله آشپزی جذاب ترین ها روش تهیه ترشی کلم بنفش را آموزش دهیم و امیدواریم مورد توجه شما قرار گیرد.امروز قصد داریم برای شما خوانندگان مجله آشپزی جذاب ترین ها روش تهیه ترشی کلم بنفش را آموزش دهیم و امیدواریم مورد توجه شما قرار گیرد.امروز قصد داریم برای شما خوانندگان مجله آشپزی جذاب ترین ها روش تهیه ترشی کلم بنفش را آموزش دهیم و امیدواریم مورد توجه شما قرار گیرد.امروز قصد داریم برای شما خوانندگان مجله آشپزی جذاب ترین ها روش تهیه ترشی کلم بنفش را آموزش دهیم و امیدواریم مورد توجه شما قرار گیرد.