- 743
- ۱۳۹۳/۱۲/۲۴ - ۰۲:۰۱
- 764 بازدید
امروز قصد داریم خواص درمانی انار را به شما خوانندگان مجله سرگرمی و تفریحی جذاب ترین ها آموزش دهیم . خواص دارویی میوه انار انار یک تصفیه کننده خون بوده و برای کبد بسیار مناسب است به این دلیل از قدیم خوردن این میوه برای شفافیت پوست توصیه میشده است. از امام رضا(ع) نقل میکنند که انار بخورید تا دهانتان پاکیزه و خوشبو شود مطالعات متعدد نشان داده که عادت به خوردن این میوه مانع تشکیل[…]
امروز قصد داریم خواص درمانی انار را به شما خوانندگان مجله سرگرمی و تفریحی جذاب ترین ها آموزش دهیم .
خواص دارویی میوه انار
انار یک تصفیه کننده خون بوده و برای کبد بسیار مناسب است به این دلیل از قدیم خوردن این میوه برای شفافیت پوست توصیه میشده است.
از امام رضا(ع) نقل میکنند که انار بخورید تا دهانتان پاکیزه و خوشبو شود مطالعات متعدد نشان داده که عادت به خوردن این میوه مانع تشکیل پلاک های دندانی و بروز پوسیدگی دندان میشود.
نکته مهمی که باید درباره انار بدانیم خاصیت حفاظتی آن در برابر بیماریهای قلبی است انار احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی را با کاهش فشار خون، جلوگیری از اکسید شدن LDL و تشکیل پلاک در دیواره عروق پایین آورده و ریسک ابتلا به گرفتگی عروق را کم میکند.
یکی از فرآوردههای پرمصرف این میوه رب انار است فرآوردهای که به بهانه وفور این میوه در برخی مناطق مانند یزد و شهرهای شمالی کشور تهیه میشود به این ترتیب که آب انار را جوشانده و آن را تغلیظ میکنند و به عنوان چاشنی به خصوص در خورش فسنجان و تهیه زیتون پرورده مورد استفاده قرار میدهند البته این رب میتواند ترش و یا شیرین باشد که با افزودن کمی شکر و یا آب نارنج و یا آب غوره این مزهها تقویت خواهند شد.
خوردن این میوه و آب آن به دلیل ترکیباتی که دارد یبوست آور است و خوردناش به همراه هسته مانند یک ملین عمل میکند اما به دلیل ایجاد مشکلاتی به هنگام دفع بهتر است که یک چهارم آن را با هسته و بقیه اش را بدون هسته میل کنید ضمنا از آنجا که این میوه نفاخ است مصرف آن با گیاه معطری مانند گلپر که طبع گرمی دارد خاصیت نفاخ بودن را از این میوه میگیرد.
خوردن انار یا آب آن به تنهایی سوءهاضمه آور بوده و سوزش معده به دنبال دارد به این دلیل خوردناش با گلپر توصیه میشود یادتان باشد که خوردن مقدار کمی از انار گلپر زده بعد از غذا به هضم غذا کمک میکند.
با این میوه میتوانید آشی گرم تهیه کنید به نام آش انار که یزدیها آن را پخته و بیشتر از همه میل میکنند طرز تهیهاش به این ترتیب است که برنج و لپه را به همراه سبزی آش جعفری و گشنیز و کمی سیر طبخ کرده و سپس نیم ساعت قبل از برداشتن آش از روی حرارت به آن آب انار یا رب انار میافزایند و به جای نعناع داغی که به سایر آشها اضافه میشود، به آن کمی گلپر میزنند.
این میوه سرشار از ویتامین C یکی از آنتیاکسیدانهای قوی است و به این ترتیب خوردن یک عدد از آن یا ۱۰۰ سیسی از آب انار تامینکننده ۱۶ درصد از نیاز روزانه به این ویتامین است ضمنا منبعی از ویتامین B5 و پتاسیم است و ترکیبات آنتیاکسیدانی آن هم از خانواده پلی فنولها دیگر مواد ارزشمند این میوه هستند مزه گل انار نیز به دلیل تاننی است که در پوست اش دارد درست مثل چای
کاهش فشار سیستولیک خون و کلسترول بد نیز از دیگر خواص انار میباشد.
آنتی اکسیدان های موجود در انار ۳ برابر میزان آنتی اکسیدانهای موجود در چای سبز و شراب قرمز است.
انار تشکیل پلاک عروق را تا ۳۰ درصد کاهش میدهد. انار میزان نیتریک اکساید بدن را نیز افزایش میدهد.
انار خون ساز و تصفیه کننده خون است.
انار عطش را برطرف کرده و خنک کننده است.
انار برای درمان اسهال آرتریت زردی و بواسیر مفید است.
انار اشتها آور است.
انار در درمان کم خونی و افزایش انرژی بدن موثر و مفید است.
انار تقویت کننده کبد و کلیه ها میباشد.
دانه انار برای حل کردن سنگ کلیه و مثانه مفید است.
توجه : قبل از مصرف حتمآ با پزشک خود مشورت نمایید .