- 1104
- ۱۳۹۴/۰۱/۰۷ - ۱۰:۴۶
- 829 بازدید
امروز قصد داریم خواص درمانی و دارویی تمر هندی را به شما خوانندگان مجله سرگرمی و تفریحی جذاب ترین ها اطلاع دهیم امیدواریم این مطلب مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد . خواص دارویی تمر هندی تمر هندی انواع ترش ملس و شیرین دارد غنی از ویتامین سی کلسیم و پتاسیم است اما ویتامین A و سدیم ندارد به دلیل ترکیبات اسیدی طبع سردی داشته و با تقلیل اخلاط گرم دمای بدن را سریع پایین آورده و[…]
امروز قصد داریم خواص درمانی و دارویی تمر هندی را به شما خوانندگان مجله سرگرمی و تفریحی جذاب ترین ها اطلاع دهیم امیدواریم این مطلب مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد .
خواص دارویی تمر هندی
تمر هندی انواع ترش ملس و شیرین دارد غنی از ویتامین سی کلسیم و پتاسیم است اما ویتامین A و سدیم ندارد به دلیل ترکیبات اسیدی طبع سردی داشته و با تقلیل اخلاط گرم دمای بدن را سریع پایین آورده و رفع کننده گرمازدگی خارش کهیر التهابات پوستی جوش صورت، تنگی نفس ناشی از گرما و تهوع است صفرابر خوبی است و از این رو یار مهربان کبد و تنظیمکننده چربی و تا حدودی کنترل کننده کلسترول خون است مصرف بیش از حد تمر هندی سبب زخم روده سنگینی معده و سرفه میشود.
برای ریه و طحال خوب نیست و در افراد سردمزاج و سالمندان باعث سستی و ضعف اعصاب شده و اگر از انواع فرآوری شده آن استفاده کنید به دلیل نمک بالایی که به آن میافزایند، قاتل فشارخونیها میشود پتاسیم بیش ترین چیزی است که در آن وجود دارد و در نتیجه میوهای مفید برای مبتلایان به پرفشاری خون است.
این میوه برای افراد سیگاری که ویتامین C بدن آنها به شدت تحلیل میرود، موثر است و باعث تقویت قدرت ارتجاعی عروق خونی میشود و دوست صمیمی قلب است.
مصرف این میوه پس از صرف غذا به هضم و جذب مواد غذایی کمک کرده و رگههای فیبری یا آوندهای چوبی آن ملین بوده و رفع کننده یبوست و التیام دهنده همورویید بواسیر است اما نکته مهم آن که تمر شیرین برای مبتلایان به دیابت و افراد چاق محدودیت مصرف دارد.
مصرف بیش از حد تمر هندی سبب زخم روده، سنگینی معده و سرفه میشود برای ریه و طحال خوب نیست و در افراد سردمزاج و سالمندان باعث سستی و ضعف اعصاب شده و اگر از انواع فرآوری شده آن استفاده کنید به دلیل نمک بالایی که به آن میافزایند، قاتل فشارخونیها میشود.