- 6429
- ۱۳۹۶/۰۱/۲۷ - ۰۳:۴۲
- 663 بازدید
توصیه هایی برای پاستیلخورها : پاستیل یکی از محبوبترینها در بازار شکلات و شیرینی و آبنبات است احتمالا کسی نیست که تاکنون پاستیل نخورده باشد و بعد از این هم کسی نخواهد بود که آن را کنار بگذارد، ولی اگر شما جزو پاستیل خوران قهار هستید بهتر است چند آگاهی و چند توصیه را پیش از خوردن این خوشمزهها مدنظر داشته باشید تا سلامتتان به خطر نیفتد. به خاطر بسپارید در برخی پاستیلها که مشخصات مجوزهای[…]
توصیه هایی برای پاستیلخورها : پاستیل یکی از محبوبترینها در بازار شکلات و شیرینی و آبنبات است احتمالا کسی نیست که تاکنون پاستیل نخورده باشد و بعد از این هم کسی نخواهد بود که آن را کنار بگذارد، ولی اگر شما جزو پاستیل خوران قهار هستید بهتر است چند آگاهی و چند توصیه را پیش از خوردن این خوشمزهها مدنظر داشته باشید تا سلامتتان به خطر نیفتد.
به خاطر بسپارید در برخی پاستیلها که مشخصات مجوزهای استاندارد روی بسته آنها درج نشده یا تقلبی است، نوعی واکس استفاده میشود که برای براق کردن سطح پاستیل بهکار میرود. واضح است این واکسهای غیرمجاز باعث به خطر انداختن سلامت میشوند.
بهدلیل نوع چربی و شیرینی مورد استفاده در پاستیلها زیادهروی در خوردن آن میتواند مشکلساز باشد.
ترکیبات مخصوص پاستیل، تاحدودی همانند پفک چسبنده است. این ترکیبات سبب چسبیدنشان به پرزهای زبان و درزهای میان دندانها میشود و نه تنها برای بهداشت و سلامت دهان و دندان مضر است، بلکه باعث سرعت گرفتن پوسیدگی دندانها میشود، مگر اینکه بلافاصله پس از خوردن مسواک بزنید؛ البته بسیارند کسانی که حاضرند دندانشان آسیب ببیند اما مزه و طعم آنچه خوردهاند را مدت بیشتری زیر زبانشان احساس کنند!
دندانپزشکان توصیه میکنند در صورت تمایل به خوردن پاستیل آن را نجوید. بگذارید آرام آرام درون دهانتان آب شود تا هم مزهاش را بیشتر حس کنید هم کمتر باعث چسبیدن به دندانهایتان شود؛ البته همچنان تاکید دارند پس از خوردن پاستیل بلافاصله دندانها را مسواک کنید.
برخی تولیدکنندگان ادعا میکنند در محصولات پاستیل خود از شکر یا قند طبیعی استفاده نکردهاند تا برای کسانی که به دیابت مبتلا هستند مشکلی از این نظر نباشد. این تا بخش زیادی فقط یک ادعاست. یادتان باشد برای شیرین کردن مزه محصولاتی که با عنوان بدون قند تبلیغ میشود از ساکاروز یا همان شیرینکننده مصنوعی استفاده میشود که معمولا نوشابههای معروف به رژیمی هم درصدی از آن را دارند.
ساکاروز و قندهای مصنوعی کبد را به فعالیت بیشتر برای سمزدایی از آن وامیدارد و بهدلیل نیاز به آب بیشتر، کلیه هم در این روند شرکت میجوید. از اینرو لازم است قبل از خرید یا خوردن مواد دارای ساکاروز این مشکلات را در نظر بگیرید.
پاستیلهایی که با قند و شکر طبیعی تولید شدهاند بهشدت چاقکنندهاند. علاوه بر این زیادهروی در خوردن آنها باعث بالا رفتن میزان قند خون میشود. مراقب باشید سلامتتان را به خطر نیندازید.
دقت کنید در مواد مورد استفاده پاستیل و محصولاتی که میخرید نامی از پریون ذکر نشده باشد. طبق برخی گزارشها این پروتئین که در برخی پاستیلها استفاده میشود، ممکن است باعث بروز بیماری شود.
در خرید و خوردن پاستیلهای خارجی دقت بیشتری کنید. برخی کشورها در تهیه ژلاتین لازم برای تهیه محصول پاستیل یا ژلههای آماده خود از کلاژن پوست و استخوان خوک استفاده میکنند. ژلاتین تهیه شده از گاو و ماهی مشکل شرعی ندارند.
طبق یکی از گزارشهای سازمان غذا و داروی آمریکا، روش تهیه ژلاتین روند مخصوصی دارد که اگر بهدرستی دنبال نشود احتمال منتقل شدن بیماریهای دامی به انسان با استفاده از محصولات بهدست آمده از آنها بالا میرود.
+ کلیک نمایید و عضو تلگرام جذاب ترین ها شوید