- 3901
- ۱۳۹۴/۱۱/۱۶ - ۰۱:۱۵
- 489 بازدید
تهیه گل کلم لقمه ای : خانم های کدبانوی ایرانی یقینا در این زمینه تجربه های فراوان دارند اما ما در این مطلب سعی کرده ایم یک نوع پیش غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم . این پیش غذا با گل کلم درست می شود؛ گل کلم یکی از انواع سبزیجات است که هم در غذاها و هم در انواع ترشی از آن استفاده می شود و البته دارای ارزش غذایی بالایی هم هست. این[…]
تهیه گل کلم لقمه ای : خانم های کدبانوی ایرانی یقینا در این زمینه تجربه های فراوان دارند اما ما در این مطلب سعی کرده ایم یک نوع پیش غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم .
این پیش غذا با گل کلم درست می شود؛ گل کلم یکی از انواع سبزیجات است که هم در غذاها و هم در انواع ترشی از آن استفاده می شود و البته دارای ارزش غذایی بالایی هم هست. این نوع سبزی برای زن و مرد در هر رده سنی خاصیت فراوان دارد .
که توصیه می کنیم شما هم آن را در سبد غذایی خانواده تان قرار دهید. امیدواریم این نوع پیش غذا را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید. با ما همراه باشید.
آموزش این غذا را برای حدوا چهار نفر در نظر گرفته ایم که شما می توانید بنا به تعداد اعضا خانواده یا تعداد میهمان خودتان این مقدار مواد لازم را دو یا سه برابر کنید و شروع کنید به درست کردن این نوع غذای خوشمزه. لازم به ذکر است که گل کلم لقمه ای در ۴۵ دقیق اماده می شود.
آموزش تهیه گل کلم لقمه ای :
مواد مورد نیاز برای تهیه گل کلم لقمه ای :
میخک : ۴ عدد
پیاز : ۱/۲
هویج : ۱/۲
سبزی های معطر : ۱ دسته
شیر : ۲۵۰ میلی لیتر
گل کلم کوچک : ۴ عدد
آب : ۳ قاشق غذاخوری
کره : ۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید : ۲ قاشق غذاخوری
پنیر لستر قرمز , رنده شده : ۶۰ گرم
دانه کنجد : ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز پاپریکا : مقداری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
جعفری : جهت تزیین
آموزش تهیه گل کلم لقمه ای :
در ابتدا گفتیم که این غذا یک مقدار پر زحمت است بنابراین سعی کنید با حوصله همه مراحل زیر را انجام دهید. مطمئن باشید در تهیه این نوع غذا موفق خواهید شد.
مراحل پخت:
میخک ها را داخل پیاز فرو نمایید و با هویج , دسته سبزی های معطر و شیر درون یک کاسه قرار دهید . به مدت ۲/۵ تا ۳ دقیقه آنها را بپزید . بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بمانند تا دم کشیده و عطر آنها بلند شود .
ساقه و برگ ها را از گل کلم جدا نمایید و با یک چاقوی تیز و کوچک ساقه ها را بیرون بیاورید . گل کلم های درسته را به شکل سر و ته در یک قابلمه بزرگ بچینید . آب را اضافه نموده , روی ظرف را بپوشانید و روی قدرت زیاد به مدت ۵ دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند . به مدت ۲ تا ۳ دقیقه آنها را کنار بگذارید .
کره را داخل یک کاسه نسوز ریخته , بر روی قدرت زیاد مایکروویو به مدت ۳۰ ثانیه آن ر حرارت دهید تا آب شود . آرد را اضافه نموده و هم بزنید . دوباره با حرارت زیاد به مدت ۳۰ ثانیه به پخت ادامه دهید .
شیر را صاف نموده و داخل پارچ بریزید . سبزیجات و ادویه ها را دور بریزید . شیر را کم کم به آرد و کره اضافه نمایید و خوب هم بزنید . روی ظرف را بپوشانید و روی قدرت زیاد دستگاه به مدت ۳ دقیقه با حرارت زیاد بپزید . هر ۳۰ ثانیه یکبار آن را هم بزنید تا سس غلیظی حاصل شود .
پنیر و دانه های کنجد را به سس اضافه نموده , هم بزنید و با نمک و فلفل , به آن طعم دهید . درب ظرف را ببندید و روی قدرت زیاد به مدت ۳۰ ثانیه آن را بپزید .
گل کلم ها را آبکش نموده و در یک ظرف نیمه گود بگذارید . روی آنها سس ریخته و فلفل قرمز را روی آن بپاشید . به مدت ۱ دقیقه ظرف را روی قدرت زیاد مایکروفر گرم نمایید . با برگ جعفری تازه آن را تزیین نموده و سرو نمایید .
گل کلم های لقمه ای که با لایه ای از پنیر و سس کنجد پوشیده شده اند , داخل مایکروفر طبخ می گردند .