- 3910
- ۱۳۹۴/۱۱/۱۶ - ۰۱:۳۳
- 872 بازدید
تهیه کوکو سبزی مغزدار با زرشک : در این مطلب کوکو را برای شما در نظر گرفته ایم. یکی از انواع مختلف کوکو، کوکو سبزی است. کوکو سبزی ضمن اینکه دارای خواص فراوان است باز هم در انواع مختلف درست می شود. مثلا کوکو سبزی با گردو و زرشک. ما در این مطلب آموزش این نوع کوکو سبزی را برای شما در نظر گرفته ایم که امیدواریم بپسندید. با ما همراه باشید. مواد مورد[…]
تهیه کوکو سبزی مغزدار با زرشک : در این مطلب کوکو را برای شما در نظر گرفته ایم. یکی از انواع مختلف کوکو، کوکو سبزی است.
کوکو سبزی ضمن اینکه دارای خواص فراوان است باز هم در انواع مختلف درست می شود. مثلا کوکو سبزی با گردو و زرشک. ما در این مطلب آموزش این نوع کوکو سبزی را برای شما در نظر گرفته ایم که امیدواریم بپسندید. با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای پخت کوکو سبزی با زرشک و مغز گردو :
سبزی کوکو نیم کیلو
تخم مرغ ۴ عدد
نمک به میزان لازم
سیب زمینی پخته دو عدد کوچک
زرشک یک قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده مقداری
نان باگت دو تا سه عدد
آرد یکی دو قاشق
طرز تهیه این کوکوی خوشمزه:
گام به گام و در شش مرحله به طور کامل پخت این نوع کوکو را برای شما شرح داده ایم با ما همراه باشید:
در کاسه ای، سبزی کوکوی خرد شده را با تخم مرغها مخلوط میکنیم.
نمک، سیب زمینی پخته رنده شده، زرشک را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
نان باگتها را به صورت حلقه ای میبریم. (به ارتفاع نیم سانتیمتر) درون حلقه ها را از خمیر خالی میکنیم.
روغن را درون ماهیتابه میریزیم.
داغ که شد، از مایه کوکو، در آن میریزیم.
حالا میتوانیم تکه های گردو را درون کوکو جای دهیم. البته از اول درون مایه نیز میتوانیم خرده های گردو را بریزیم. حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم خوب سرخ شود. سپس آن را پشت و رو میکنیم.
نکته های مهم در پخت کوکو سبزی با زرشک و گردو :
برای خوشمزه تر شدن کوکو سبزی ، از گردوی خرد شده و زرشک استفاده کنید؛ کوکوی شما بسیارخوشمزه می شود. روغنکوکو تا داغ نشده است مایه را در آننریزید که به ته ظرف چسبیده و در زمان پشت و روکردن خرد میشود.سرخ کردن سبزی این کوکو بسیار مهم است .
چون قرار نیست کوکوی شما پخته شود . در نتیجه اگر سبزی را خوب سرخ نکرده باشید دو روی کوکو سرخ میشود ولی داخل مواد خام میماند .
استفاده از بیکینگ پودر باعث میشود مواد کوکو هنگام سرخ شدن کمی یکدست تر در آمده و به حجم کوکو کمک میکند .
استفاده از یک قاشق غذاخوری شیر در کوکو باعث میشود مواد انسجام بیشتری داشته باشند و اصطلاحا وا نرود .