- 3904
- ۱۳۹۴/۱۱/۱۶ - ۰۱:۲۴
- 462 بازدید
تهیه کوکو سبزی مجلسی : رولت کوکو سبزی است که یک غذای مجلسی و شیک است که در عین حال دارای خواص غذایی و طعم عالی است. امیدواریم این مدل کوکو را درست کنید و میز شام یا میز نهار خود را متفاوت از همیشه نشان دهید. با این آموزش می توانید غذایی ساده را با شکلی شیک و متفاوت سرو کنید و میهمانان خود را سورپرایز کنید. مواد مورد نیاز برای درست کردن کوکو[…]
تهیه کوکو سبزی مجلسی : رولت کوکو سبزی است که یک غذای مجلسی و شیک است که در عین حال دارای خواص غذایی و طعم عالی است.
امیدواریم این مدل کوکو را درست کنید و میز شام یا میز نهار خود را متفاوت از همیشه نشان دهید.
با این آموزش می توانید غذایی ساده را با شکلی شیک و متفاوت سرو کنید و میهمانان خود را سورپرایز کنید.
مواد مورد نیاز برای درست کردن کوکو سبزی مجلسی:
سبزی پلو خردکرده: سه کاسه ماستخوری
جعفری خردکرده: دو قاشق غذاخوری
زعفران: یکچهارم قاشق مرباخوری
آرد گندم: سه قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۱۲ عدد
تن ماهی: یک قوطی
روغن: نصف فنجان
نکته:
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط از ”رولت کوکو سبزی” خواهیم داشت.
دستور تهیه رولت کوکو سبزی:
در ابتدا دو عدد تخممرغ را شکسته، سه قاشق آرد گندم را به آن اضافه کرده، هم میزنیم تا مایه یکنواختی به دست آید. سپس چهار عدد تخممرغ دیگر، کمی زعفران آب کرده، نمک و دو قاشق جعفری خردکرده را اضافه کرده، هم میزنیم تا مایه تخممرغی به دست آید.
نصف فنجان روغن ته یک قالب مستطیلی (به ابعاد ۳۷ در ۲۷ سانتیمتر) میریزیم. سپس مایه تخممرغی را ته قالب ریخته، طبقه بالای فر با حرارت متوسط (۱۸۰ درجه سانتیگراد) برای مدت ۵ دقیقه قرار میدهیم تا مایه تخممرغی بسته شود.
سه کاسه ماستخوری سبزیپلو خردشده را با شش عدد تخممرغ و کمی نمک مخلوط کرده، هم میزنیم تا مایه کوکو سبزی حاضر شود.
در این مرحله مایه کوکو سبزی را روی مایه تخممرغی بستهشده ریخته، روی آن را صاف میکنیم و دوباره آن را برای ۱۰ دقیقه در طبقه بالای فر با حرارت متوسط ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا کوکو سبزی بسته شود.
سپس روغن یک عدد تن ماهی را جدا کرده، کنار میگذاریم و تن ماهی را روی کوکو سبزی قرار میدهیم و کوکو سبزی را حول تن ماهی لوله کرده، دوباره برای ۵ دقیقه در فر قرار میدهیم تا رولت کوکو سبزی آماده شود.
رولت کوکو سبزی را یکی دو ساعت در یخچال قرار داده، تا سرد و سفت شود. سپس آن را برش میزنیم تا آماده پذیرایی شود.