- 3461
- ۱۳۹۴/۱۱/۰۷ - ۰۷:۱۵
- 518 بازدید
تهیه ساندویچ مغز : اول مغز رو به آرومی بشورید و رگ و ریشه ها و قسمت های اضافش رو کامل جدا کنید. یه ظرف بذارید که توش یک تا ۳ لیوان اب باشه سیر و پیاز و پیاز خرد شده,سیر, فلفل دلمه ,چوب دارچین و هویج و کرفس رو ریز کنید داخل ظرف و اجازه بدید نیم ساعت آب بجوشه تا مواد کامل گرم بشن البته برگ بو رو هم بهش اضافه کنید. مواد[…]
تهیه ساندویچ مغز : اول مغز رو به آرومی بشورید و رگ و ریشه ها و قسمت های اضافش رو کامل جدا کنید.
یه ظرف بذارید که توش یک تا ۳ لیوان اب باشه سیر و پیاز و پیاز خرد شده,سیر, فلفل دلمه ,چوب دارچین و هویج و کرفس رو ریز کنید داخل ظرف و اجازه بدید نیم ساعت آب بجوشه تا مواد کامل گرم بشن البته برگ بو رو هم بهش اضافه کنید.
مواد که خوب نرم شد مغز رو داخل آب بندازید و همزمان سرکه رو هم اضافه کنید و کمی نمک هم بریزید.
۵ دقیقه صبر کنید تا مغز با اب بجوشد.
مغز رو آبکش کنید.داخل تابه کره رو داغ کنید و مغز رو خوب داخلش سرخ کنید.در انتها زعفران,آبلیمو,نمک و ادویه های دلخواه رو هم به مغز اضافه کنید و تفت بدید.
وقتی پخت با مواد دلخواهتون ساندویچش کنید.
مواد لازم:
مغز گوسفند:۱عدد
کره:۱۰۰گرم
زعفران ابکرده و آماده:۳قاشق غذاخوری
لیموترش تازه و بزرگ:۱عدد
برگ بو:۶عدد
پیاز بزرگ:۱عدد
چوب دارچین:۲عدد
سیر:۱حبه بزرگ
فلفل دلمه ای:۱عدد
هویج:۱عدد
ساقه کرفس:نیم عدد
سرکه سیب:۱قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه:به میزان لازم
منبع سایت : گیز میز
یه ظرف بذارید که توش یک تا ۳ لیوان اب باشه سیر و پیاز و پیاز خرد شده,سیر, فلفل دلمه ,چوب دارچین و هویج و کرفس رو ریز کنید داخل ظرف و اجازه بدید نیم ساعت آب بجوشه تا مواد کامل گرم بشن البته برگ بو رو هم بهش اضافه کنید.