- 1655
- ۱۳۹۴/۰۵/۲۳ - ۱۰:۴۴
- 1,081 بازدید
به طور کلی میتوان گفت که هرگز جدیتی که در محصولات سری وان اچتیسی وجود دارد در این فبلت میان رده دیده نمیشود بنابراین رنگ سفید این فبلت تنها برای قشر جوان مناسب خواهد بود همان طور که گفته شد. قاب پشتی و لبههای دیزایر ۸۲۰s از جنس پلاستیک براق است و به نظر میرسد که رنگ تیرهی این گوشی نیاز بیشتری به پولیش و تمیز کردن لک و چربی داشته باشد. اما لک و چربی[…]
به طور کلی میتوان گفت که هرگز جدیتی که در محصولات سری وان اچتیسی وجود دارد در این فبلت میان رده دیده نمیشود بنابراین رنگ سفید این فبلت تنها برای قشر جوان مناسب خواهد بود همان طور که گفته شد.
قاب پشتی و لبههای دیزایر ۸۲۰s از جنس پلاستیک براق است و به نظر میرسد که رنگ تیرهی این گوشی نیاز بیشتری به پولیش و تمیز کردن لک و چربی داشته باشد.
اما لک و چربی بر جای مانده بر رنگهای روشن و سفید این گوشی چندان به چشم نخواند آمد. اما جنس لبههای بالا و پایین نمایشگر این گوشی کمی با قاب پشتی آن متفاوت است و کیفیت بهتری دارد. این لبهها از جنس پلاستیک مات هستند و لک و چربی کمی را به خود جذب میکند.
در مجموع میتوان گفت که کیفیت ساخت و طراحی دیزایر ۸۲۰s دقیقا مطابق انتظار ما از شرکت اچتیسی بود و طراحی این گوشی همانند دیزایر ۸۱۶ میتواند کاربران زیادی را راضی نگه دارد.
نمایشگر :
منشا علاقهی اصلی کاربران به دیزایر ۸۲۰s را میتوان در اندازهی نمایشگر بزرگ آن دانست در قاب جلویی این گوشی یک نمایشگر بزرگ ۵.۵ اینچی قرار دارد که برای تماشای مدیاهای مختلف اندازهی ایدهآلی به نظر میرسد.
نمایشگر این گوشی کیفیت قابل قبول ۷۲۰×۱۲۸۰ پیکسل معادل با HD را به نمایش میگذارد با یک محاسبهی سریع میتوان دریافت که این فبلت تراکم پیکسلی نه چندان خیره کنندهی ۲۶۷ پیکسل بر هر اینچ را ارائه میدهد.
اما این مقدار تراکم پیکسلی در حد و حدود سایر فبلتهای میان ردهی دیگر است تا این جای کار و بروی کاغذ در میابیم که اکثر مشخصات نمایشگر گوشی اچتیسی دیزایر ۸۲۰s مشابه با دیگر میان ردهی شرکت اچ تی سی یعنی دیزایر ۸۱۶ است. اما به گفته سازندهی این گوشیها نمایشگر دیزایر ۸۲۰s با بهبودهایی نسبت به دیزایر ۸۱۶ همراه شده است.
به عنوان مثال حداکثر میزان روشنایی نمایشگر ۸۲۰s کمی نسبت به ۸۱۶ افزایش پیدا کرده و به ۵۴۳ nits (نیتس) رسیده است.
همچنین دیزایر ۸۲۰s در مقایسه با ۸۱۶ از زوایای دید بهتری برخوردار است و دمای رنگهای ۸۲۰s نسبت به ۸۱۶ بهتر شده و به ۷۱۰۰ کیلو رسیده است اما کاربران باید مراقب میزان روشنایی این گوشی باشند؛ چرا که نمایشگر بزرگتر به معنای مصرف باتری بیشتر است.
طراحی و ساخت :
یکی از مهمترین تفاوتهای بین گوشیهای سری وان (One) و دیزایر (Desire) شرکت اچ تی سی مربوط به جنس بدنهی آن ها میشود.
همان طور که میدانید مرغوبترین و خوش ساخت ترین گوشیهای اچتیسی را خانوادهی وان تشکیل میدهد که عمدتا از فلز ساخته شدهاند.
در طرف مقابل گوشیهای سری دیزایر این شرکت قرار دارند که کاملا پلاستیکی هستند. (البته پلاستیک باکیفیت) دیزایر ۸۲۰s هم مانند نسل قبلی خود یعنی دیزایر ۸۱۶ دارای شاسیای پلاستیکی است.
طراحی این فبلت کاملا ساده و دلنشین است. گوشههای قاب پشتی این گوشی دارای انحنای ملایمی است که در خوشدست بودن این فبلت نقش به سزایی دارد.
دیزایر ۸۲۰s دارای ابعاد ۷.۷۴×۷۸.۷۴×۱۵۷.۷ میلیمتر است که این اندازه، اندکی برای یک گوشی ۵.۵ اینچی بزرگ به نظر میرسد. در یک مقایسه اجمالی بین این فبلت و گوشی الجی G3 (با نمایشگر ۵.۵ اینچی) در میابیم که نمایندهی الجی دارای ابعاد کوچکتری نسبت به نمایندهی اچتیسی دارد.
همچنین با توجه به اندازهی ۵.۵ اینچی و وزن ۱۵۵ گرمی که این فبلت دارد، به نظر نمیرسد که استفاده با این گوشی چندان سخت باشد. دو اسپیکر استریوی بوم سوند (Boom sound) در بالا و پایین نمایشگر این فبلت قرار گرفته که از کیفیت بینظیری برخوردارند.
اگر به یاد داشته باشید، تمام دکمه های دیزایر ۸۱۶ بر لبهی سمت چپ آن قرار داشتند که دسترسی به این دکمهها برای افراد راست دست کمی سخت بود.
حال اچتیسی دو کلید پاور و کم و زیاد کردن صدای دیزایر ۸۲۰s را بر لبهی سمت راست قرار داده تا دسترسی به این کلیدها برای عموم کاربران راحتتر باشد.
از آنجایی که قاب پشتی دیزایر ۸۲۰s توسط کاربران قابل گشایش نیست، اچتیسی شیارهای سیمکارت و کارت حافظهی microSD را بر لبهی سمت چپ قرار داده که این شیارها با کاوری همرنگ با بدنه پوشیده شده است.
بر لبهی بالایی این گوشی جک استاندارد ۳.۵ میلی متری در کنار میکروفون وجود دارد و در طرف مقابل تنها شیار microUSB 2.0 به چشم میخورد.
دوربین :
اچتیسی دیزایر ۸۲۰s از دو دوربین باکیفیت بهره میبرد دوربین اصلی این گوشی را یک حسگر ۱۳ مگاپیکسلی و دوربین دوم (سلفی) آن را یک دوربین گستردهی (واید) ۸ مگاپیکسلی تشکیل میدهد.
نخست به سراغ دوربین دوم این گوشی میرویم. قبل از شروع به کار با دوربین دوم دیزایر ۸۲۰s ، انتظار عکسهای بینظیری از آن داشتیم که تنها دیزایر آی (Eye) قادر به شکست آن است.
نتایج به دست آمده از دوربین دوم این گوشی هم تا حدودی مطابق با انتظار ما بود با تستهای انجام شده از دوربین دوم این گوشی به این نتیجه رسیدیم که دیزایر ۸۲۰s میتواند همپای محصولاتی چون نوکیا لومیا ۷۳۰ و یا حتی اچتیسی وان M8 رقابت کند.