- 5957
- ۱۳۹۵/۰۹/۰۹ - ۰۱:۲۶
- 741 بازدید
بادمجان کبابی با پنیر فتا : اگر بادمجان را به تنهایی دوست ندارید این غذا را حتما امتحان کنید چون مواد درون آن مزه ای متفاوت به بادمجان می دهد. طرز تهیه : ۱- قفسه فر را به فاصله ۲۰ سانتیمتری از منبع گرما قرار بدید، و از قبل گرم کنید. ۲- فویل را در ظرف پخت قرار بدهید . بادمجان را در تابه قرار داده و روی آنها تعداد کمی حفره بزنید تا بخارشان خارج شود[…]
بادمجان کبابی با پنیر فتا : اگر بادمجان را به تنهایی دوست ندارید این غذا را حتما امتحان کنید چون مواد درون آن مزه ای متفاوت به بادمجان می دهد.
طرز تهیه :
۱- قفسه فر را به فاصله ۲۰ سانتیمتری از منبع گرما قرار بدید، و از قبل گرم کنید.
۲- فویل را در ظرف پخت قرار بدهید . بادمجان را در تابه قرار داده و روی آنها تعداد کمی حفره بزنید تا بخارشان خارج شود ، سپس بادمجان ها را کباب کنید و هر ۵ دقیقه با انبر آنها را بچرخانید. تا زمانی که پوست آن بسوزد و چاقو به راحتی در گوشت بادمجان فر برود حدود ۱۴ الی ۱۸ دقیقه (بادمجان ها را کبابی کنید) سپس آن ها را به تخته برش برده و تا زمانی که به اندازه کافی خنک شوند (بتوان به آنها دست زد) صبر کنید .
۳- آبلیمو را در یک کاسه متوسط بریزید و بادمجان ها را به درازا برش بدید و سپس بادمجان ها را (گوشتشون) در کاسه بریزید و با آبلیمو مخلوط کنید و هم بزنید تا از تغییر رنگ جلوگیری شود. سپس روغن را اضافه کنید و تا زمانی که جذب شود آن را با چنگال هم بزنید. (باید کمی دلپذیر باشد) سپس به آن پنیر فتا ،پیاز، فلفل قرمز، فلفل چیلی (در صورت استفاده)، ریحان، جعفری، فلفل هندی و نمک مخلوط کنید. بعد از آن غذا را مزه کنید و اگر نیاز بود کمی شکر اضافه کنید .
** این غذا با فلفل چیلی و فلفل هندی تند می شود، آنها تغییرات زیادی در مزه های کلاسیک پیش غذا های یونانی ایجاد کرده اند.
مواد لازم : برای ۴ نفر
بادمجان به مقدار لازم
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
پنیر فتا ( ترجیحا یونانی ) ۱/۲ پیمانه
پیاز قرمز کاملا خرد شده ۱/۲ پیمانه
فلفل قرمز کاملا خرد شده به میزان لازم
فلفل هالوپینو ( به صورت دانه و خرد شده ) به میزان لازم
ریحان خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
شکر ( اختیاری ) به میزان لازم