- 2187
- ۱۳۹۴/۰۸/۱۳ - ۰۸:۰۳
- 1,043 بازدید
شاید با خواندن این خبر تمامی بحرانهای فعلی جهانی و درگیریهای کشورها و جنگهای جهانی احتمالی آینده را فراموش کنید این شهاب سنگ ممکن است قسمتی از کره زمین را به کلی نابود کند . تیمی از ستاره شناسان اوکراینی اخیراً شهاب سنگی را کشف کردهاند که ممکن است در سال ۲۰۳۲ یعنی کمتر از ۲۰ سال دیگر به زمین برخورد کرده و اثراتی بسیار مخرب و ویرانگر بر جا بگذارد. این دومین بار در[…]
شاید با خواندن این خبر تمامی بحرانهای فعلی جهانی و درگیریهای کشورها و جنگهای جهانی احتمالی آینده را فراموش کنید این شهاب سنگ ممکن است قسمتی از کره زمین را به کلی نابود کند .
تیمی از ستاره شناسان اوکراینی اخیراً شهاب سنگی را کشف کردهاند که ممکن است در سال ۲۰۳۲ یعنی کمتر از ۲۰ سال دیگر به زمین برخورد کرده و اثراتی بسیار مخرب و ویرانگر بر جا بگذارد. این دومین بار در تاریخ است که یک ناسا یک شهاب سنگ را در بالای لیست خطرهای احتمالی قرار میدهد.
این شهاب سنگ که ۲۰۱۳ TV135 نام گرفته عرضی برابر با ۴۱۱ متر و سرعتی معادل با ۹.۹۳ کیلومتر بر ثانیه داشته و در بیست و ششم ماه آگوست سال ۲۰۳۲ یعنی پنجم شهریور ماه سال ۱۴۱۱ به زمین خواهد رسید.
ناسا این جرم آسمانی را با مقیاس تورینوی ۱ ثبت کرده به این معنا که به صورت دقیق و مداوم آن را تحت نظر خواهد داشت.
دانشمندان هنوز مطمئن نیستند که این شهاب سنگ به سطح زمین برخورد کند یا خیر؛ اما به هر حال آن را تحت نظر گرفتهاند تا خط مسیر نهایی آن را کشف کنند. اگر این جرم آسمانی غول پیکر به زمین برخورد کند .
انرژی معادل انفجار ۲۵۰۰ میلیون تن TNT آزاد خواهد کرد و این یعنی ۵۰ برابر بیشتر از بزرگترین بمب هستهای منفجر شده تاریخ! چنین انفجاری کافیست تا نه تنها استانی به وسعت نیویورک به کلی نابود شود بلکه اقلیم و آب و هوای کل کرده زمین نیز به کلی تغییر کند.
پیش از این تنها یک جرم آسمانی بسیار کوچکتر به نام ۲۰۰۷ VK184 که همانطور که از نامش مشخص است ۶ سال پیش کشف شده توانسته بود این مقیاس تورینو را کسب کند.
این شهاب سنگ کوچکتر ۱۳۰ متر عرض داشته اما با سرعتی بیشتر و معادل ۱۵.۶۳ کیلومتر بر ثانیه در حال حرکت است که میتواند مومنتم زیادی تولید کند. زمان احتمالی برخورد این شهاب هم حدود سال ۲۰۴۸ میلادی اعلام شده است.
به هر حال هر یک از این شهاب سنگها اگر با زمین برخورد کنند میتوانند زیانهای جبران ناپذیری به بار آورند پس بهتر است دعا کنیم این اتفاق نیفتد و یا دانشمندان راه چارهای برای جلوگیری از آن پیدا کنند.
منبع : فارنت