- 290
- ۱۳۹۳/۰۹/۰۸ - ۰۴:۳۸
- 2,047 بازدید
امروز قصد داریم روش کاشت و پرورش و تکثیر گل شمعدانی را به شما خوانندگان مجله سرگرمی و تفریحی جذاب ترین ها آموزش دهیم . آموزش پرورش و تکثیر گل شمعدانی شمعدانی ها در واقع گیاهانی هستند آفریقایی و استرالیایی و بعضی گونههای آن در شمال آمریکا و استرالیا انتشار دارند و عدهای نیز به مناطق مدیترانهای وارد شدهاند گونههای مختلفی نیز به صورت گیاهان زینتی در پارکها کاشته میشوند که باغبانان معمولا آن را به جای[…]
امروز قصد داریم روش کاشت و پرورش و تکثیر گل شمعدانی را به شما خوانندگان مجله سرگرمی و تفریحی جذاب ترین ها آموزش دهیم .
آموزش پرورش و تکثیر گل شمعدانی
شمعدانی ها در واقع گیاهانی هستند آفریقایی و استرالیایی و بعضی گونههای آن در شمال آمریکا و استرالیا انتشار دارند و عدهای نیز به مناطق مدیترانهای وارد شدهاند گونههای مختلفی نیز به صورت گیاهان زینتی در پارکها کاشته میشوند که باغبانان معمولا آن را به جای پلارگونیوم و به غلط، ژرانیوم مینامند.
گیاهانی علفی یک ساله یا چند ساله و پایا هستند که به در برخی از آنها به صورت بوتههای پیچان با ساقه گوشتی وجود دارند برگها منفرد با برگهای همیشه منقسم که دارای بریدگیهای بسیار و بطور کلی پنجه ای و پوشیده از کرکهای غدهای و اسانسدار هستند.
گلبرگ های جلویی معمولا از دیگر گلبرگها رشد بیشتری دارند و از ۱۰ پرچم که در قاعده بهم پیوسته اند فقط ۷ پرچم زایاست و کاسه شامل کاسبرگ هایی است که در پایین بهم پیوسته اند و قطعه عقبی آن به صورت دم گل متحد میشود و حفره لوله مانند درون دم گل را بوجود میآورد.
خامه گوشتی است و هنگام رسیدن میوه از بالا به پایین خم میشود میوه این گیاهان مشابه میوه جنس ارودیوم است. از دیرباز گونهای از آن به نام شمعدانی پلارگونیوم زوناله با واریتههای گوناگون و به رنگهای مختلف به عنوان گیاه زینتی در بیشتر نقاط ایران کاشته میشودانتخاب نام شمعدانی برای این گیاهان بیشتر مربوط به شکل میوه آنهاست که در داخل کاسبرگهای پایا و روی دم گلهای بلند و در انتهای دمگل مشترک به صورت شمعدان چند شاخه قرار میگیرند.
مطالب مرتبط :