- 6215
- ۱۳۹۶/۰۱/۲۲ - ۱۱:۲۱
- 755 بازدید
آموزش تهیه شیرینی توت : یکی از سادهترین شیرینیهای سنتی است که حتی به فر نیز نیازی ندارد. برای تهیه این شیرینی ساده و خوشمزه که از قدیم به شکل توت سفید تهیه میشده شما به پودر بادام و شکر نیاز دارید اما میتوانید به سلیقه خود آن را به هر شکل و رنگی که دوست دارید تهیه کنید. شیرینی توت نیز مانند شیرینی مربایی، شیرینی نخودچی، شیرینی برنجی و دیگر انواع شیرینیهای مخصوص نوروز، جزو[…]
آموزش تهیه شیرینی توت : یکی از سادهترین شیرینیهای سنتی است که حتی به فر نیز نیازی ندارد. برای تهیه این شیرینی ساده و خوشمزه که از قدیم به شکل توت سفید تهیه میشده شما به پودر بادام و شکر نیاز دارید اما میتوانید به سلیقه خود آن را به هر شکل و رنگی که دوست دارید تهیه کنید.
شیرینی توت نیز مانند شیرینی مربایی، شیرینی نخودچی، شیرینی برنجی و دیگر انواع شیرینیهای مخصوص نوروز، جزو شیرینیهای محبوب و پرمصرف ایام نوروز محسوب میشود. با ما با آموزش تهیه شیرینی توت همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی توت (شیرینی بدون فر) :
مغز بادام ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
شکر دانه درشت به میزان لازم
گلاب ۳ ق غذاخوری
خلال پسته به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی توت (شیرینی بدون فر) :
برای تهیه شیرینی توت شما به پودر بادام نیاز دارید. شما میتوانید پودر بادام را به صورت آماده از فروشگاههای لوازم قنادی خریداری کنید و یا اینکه خودتان در منزل پودر بادام خانگی تهیه کنید. برای تهیه پودر بادام خانگی باید؛ بادامها را پوست گرفته و روی آنها آب جوش بریزید و حدود ۲ ساعت صبر کنید.
سپس پوست بادامها را بکنید و کمی صبر کنید تا کاملا خشک شوند.
سپس آنها را آسیاب کنید.
پودر بادام را الک کرده و بعد با پودر قند و گلاب مخلوط کنید تا به شکل خمیری یکدست درآیند.
حالا بسته به شکلی که میخواهید درست کنید میتوانید مقداری از خمیر را با رنگ خوراکی دلخواه رنگآمیزی کرده و به شکل هر میوهای که دوست دارید شکل دهید و یا اینکه از همان خمیر بی رنگ، گلولههایی به اندازه توت برداشته و در دست به شکل توت حالت دهید و آنها را داخل شکر بغلطانید و با خلال پسته یک دم برای آنها بگذارید.
این توتهای خوشمزه، در مجاورت هوا خیلی زود خشک میشوند و باید حتما آنها را داخل ظرف دردار درون یخچال نگهداری کرد.
شما میتوانید قبل از شکلدادن به این خمیر، مقداری اسانس دلخواه مثلا اسانس توت فرنگی یا پرتقال نیز به خمیر اضافه کنید و آن را به شکل توت فرنگی یا پرتقال یا دیگر میوهها شکل دهید که در این صورت باید گلاب را حذف کنید.