- 3257
- ۱۳۹۴/۱۰/۲۰ - ۰۷:۰۴
- 740 بازدید
آشنایی با گوشی هواوی G8 : هواوی G8 از نظر طراحی ظاهر با بسیاری از دیگر گوشیهای هواوی تفاوت دارد . به این صورت که گوشه های دستگاه گردتر شده و درنتیجه از ظاهر مستطیل شکل معمول این رده خبری نیست. این طراحی زمانی جالبتر میشود که بدانید پشت دستگاه کمی حالت خمیده داشته و در دست گرفتن آن را برای کاربر راحتتر میکند. شیشه محافظ قرار گرفته روی نمایشگر این گوشی نیز در لبههای دستگاه[…]
آشنایی با گوشی هواوی G8 : هواوی G8 از نظر طراحی ظاهر با بسیاری از دیگر گوشیهای هواوی تفاوت دارد .
به این صورت که گوشه های دستگاه گردتر شده و درنتیجه از ظاهر مستطیل شکل معمول این رده خبری نیست.
این طراحی زمانی جالبتر میشود که بدانید پشت دستگاه کمی حالت خمیده داشته و در دست گرفتن آن را برای کاربر راحتتر میکند. شیشه محافظ قرار گرفته روی نمایشگر این گوشی نیز در لبههای دستگاه انحنای مختصری داشته و در اصطلاح ۲.۵ بُعدی (۲.۵D) است.
جنس قاب و پشت گوشی تماما فلز بوده و زیبایی خاصی به دستگاه میبخشد. هنگامی که صفحه نمایش خاموش است .
هواوی G8 شبیه یک گوشی بدون قاب به نظر میرسد ولی به محض روشن شدن نمایشگر، قابی که دور آن را احاطه کرده خودنمایی میکند. البته وزن گوشی (۱۶۷ گرم) کمی زیاد بوده و ممکن است مورد پسند افرادی که به گوشیهای سبک علاقهمندند واقع نشود.
هواوی G8 در ابعاد ۱۵۲×۷۶.۵×۷.۵ میلیمتر طراحی شده و با داشتن صفحه نمایش فول اچدی به قطر ۵.۵ اینچ میتوان گفت این گوشی برای افرادی که به دنبال داشتن یک فبلت هستند مناسب است.
هواوی در ساخت صفحه نمایش این گوشی از پنلهای السیدی با فناوری IPS استفاده کرده و رزولوشن ۱۰۸۰×۱۹۲۰ پیکسلی اعلام شده برای این پنل تراکم پیکسلی ۴۰۱ppi را به دست میدهد که با آن میتوان متنهای ریز و جزییات را بهخوبی مشاهده کرد.
البته برخی بر این باورند که رنگها در این نمایشگر کمی بیش از حد اشباع شده و حتی در صورت افزایش روشنایی تا حداکثر میزان خود نیز صفحه از روشنایی زیادی برخوردار نیست.
هواوی در ساخت این گوشی از چیپست Snapdragon 615 کوالکام استفاده کرده که مشتمل بر ۸ پردازنده در دو دسته ۴ هستهای (هر هشت هسته منطبق بر معماری پردازندههای Cortex-A53) بوده و از واحد پردازش گرافیکی Adreno 405 بهره میبرد.
از این گوشی ظاهرا یک نسخه مشابه دیگر برای بازار چین ارائه شده که در ساختار آن از چیپست Snapdragon 616 استفاده شده است. تفاوت اصلی ۶۱۶ نسبت به ۶۱۵ را باید در ارتقا فرکانس هستههای رده پایین این چیپست از ۱ به ۱.۲ گیگاهرتز جستوجو کرد.
به کارگیری چیپست Snapdragon توسط هواوی کمی غافلگیرکننده است چرا که این شرکت چینی در محصولات خود معمولا از چیپستهای Kirin ساخت خود این برند استفاده میکرد.
به تناسب مدل، هواوی G8 از حافظه رم ۲ یا ۳ گیگابایت و حافظه داخلی ۱۶ یا ۳۲ گیگابایت برخوردار است که با پشتیبانی از کارت حافظه، تا ۶۴ گیگابایت نیز میتوان آن را ارتقا داد.
دوربین اصلی دستگاه دارای رزولوشن ۱۳ مگاپیکسل بوده و میتواند با وضوح ۱۰۸۰p و با سرعت ۳۰ فریم در ثانیه فیلمبرداری کند. لنز ۱۳ مگاپیکسلی دوربین کمی از پشت گوشی بیرون زده و با شیشهای از جنس یاقوت کبود محافظت میشود.
از امکانات دوربین میتوان به لرزهگیر اپتیکال دست فوکوس خودکار، فناوری تشخیص چهره و لبخند، فلش دوگانه و تصویربرداری با دامنه دینامیکی بالا (HDR) اشاره کرد.
در دوربین این گوشی از حالتهای تصویربرداری پیشرفتهتری نظیر حالت تنظیمات دستی یا برداشت حرکت آهسته خبری نیست ولی در آن قابلیت beauty mode ، برداشت زمانگریز (time-lapse)، حالت غذا (food mode) و ویدئو امکانپذیر بوده و فیلترهایی نیز برای سفارشیسازی بیشتر تصاویر موجود است.
دوربین جلوی گوشی نیز ۵ مگاپیکسل وضوح دارد. ناگفته نماند اپلیکیشن دوربین در این گوشی تا حدی با الگوبرداری از iOS طراحی شده است.
هواوی مدعی است که در دوربین اصلی از سنسور BSI، دیافراگم بزرگ و لنز زاویه باز ۲۸ میلیمتری استفاده کرده تا به موجب این امکانات، تصویربرداری در نور کم نیز امکانپذیر باشد.
برای عکسبرداری در شب هم حالتی به نام High-Dynamic Flashlight در نظر گرفته شده که باعث میشود اجسام در پیشزمینه برجسته شده و با تنظیم مناسب نور، همه چیز روشنتر و نمایانتر جلوه کند.
سیستم عامل اسمارتفون هواوی G8 نسخه ۵.۱ اندروید لالیپاپ بوده و ساختار منویی آن بر اساس رابط کاربری اختصاصی هواوی به نام Emotion UI 3.1 شکل گرفته است.
این رابط کاربری فاقد منوی اصلی (app drawer) بوده و امکان جستجو در گوشی با کپیبرداری از Spotlight Search در iOS فراهم شده است.
کشوی نوتیفیکیشنها (Notification Area) نیز چندان اصولی طراحی نشده چرا که دسترسی به تنظیمات و تاگلها (تغییر وضعیت دهندههای سریع) تا قبل از لمس زبانه Shortcuts در این قسمت امکانپذیر نیست.
به عقیده برخی کارشناسان، از آنجا که این رابط کاربری مملو از اپلیکیشنهای ناکارآمد، آیکونهای نهچندان زیبا و حتی تمهای بچهگانه است، از جمله نقاط ضعف این گوشی به شمار میرود.
یکی از مواردی که در این گوشی بسیار جلب توجه میکند سنسور اثر انگشتی است که در پشت دستگاه تعبیه شده و کاربردهای گوناگونی دارد.
با استفاده از این سنسور میتوانید بدون نیاز به پینکد، تنها در عرض نیم ثانیه قفل صفحه نمایش را باز کنید و در عین حال از امنیت بیشتری در گوشی برخوردار باشید.
البته کاربرد اسکنر اثر انگشت به مسایل امنیتی محدود نمیشود اگر انگشت خود را از بالا به پایین روی این سنسور بکشید کشوی نوتیفیکیشنها باز خواهد شد.
همچنین با حرکت افقی انگشت روی سنسور میتوان عکسهای گالری را یکی پس از دیگری مرور کرد. حتی میتوانید با لمس این سنسور سلفی هم بگیرید.
اگر انگشت خود را به مدت طولانیتری روی سنسور نگه دارید قادر خواهید بود تا کارهای بیشتری نظیر پاسخ به تماسها و کنترل کردن هشدارها را نیز انجام دهید.
آشنایی با گوشی هواوی G8
منبع : mobile.ir