- 3163
- ۱۳۹۴/۱۰/۱۴ - ۱۲:۱۷
- 540 بازدید
آشنایی با فواید گوشت بلدرچین : گوشت بلدرچین بسیار لذیذ خوش طعم و مقوی است. به دلیل آنکه این پرنده دارای جست و خیز و تحرک فراوانی است . ماده ای به نام گلیکوژن در ماهیچ های این پرنده بیشتر از سایر پرندگان تولید می شود که همین امر گوشت بلدرچین را بسیار مطبوع و لذیذ کرده است. گوشت بلدرچین دارای خواص بسیاری است. ۱- میزان چربی گوشت بلدرچین بسیار کم است. ۲- پروتئین گوشت بلدرچین[…]
آشنایی با فواید گوشت بلدرچین : گوشت بلدرچین بسیار لذیذ خوش طعم و مقوی است. به دلیل آنکه این پرنده دارای جست و خیز و تحرک فراوانی است .
ماده ای به نام گلیکوژن در ماهیچ های این پرنده بیشتر از سایر پرندگان تولید می شود که همین امر گوشت بلدرچین را بسیار مطبوع و لذیذ کرده است. گوشت بلدرچین دارای خواص بسیاری است.
۱- میزان چربی گوشت بلدرچین بسیار کم است.
۲- پروتئین گوشت بلدرچین بسیار بالا و انواع اسیدهای آمینه کمیاب در گوشت این پرنده وجود دارد.
۳- این گوشت منبع خوبی از نیاسین، فسفر، مس، روی، آهن، سلنیوم و غنی از ویتامین های b1، b2 و b6 است.
۴- گوشت بلدرچین به دلیل خواص فراوانش برای درمان امراضی چون آسم، تشنج، فشار خون بالا، ضعف اعصاب و ناراحتی های روانی و همچنین بی خوابی بسیار مفید است.
۵- خوردن گوشت این پرنده به افراد مسن و از کار افتاده به دلیل بازیابی سلامتی و شادابی روحی و جسمی بسیار توصیه می شود.
۶- علاوه بر خاصیت فراوان گوشت بلدرچین، تخم بلدرچین نیز دارای فسفر، آهن، ویتامین b1 و b2 و منبع خوبی از تمامی ویتامین ها به جز ویتامین c است. به همین دلیل تخم بلدرچین را بمب ویتامین نامیده اند.
۷- تخم بلدرچین از کلسترول کمتری نسبت به تخم مرغ معمولی برخوردار است و ترکیبات مغذی این تخم می تواند باعث دفع مواد رادیواکتیو، فلزات سنگین نظیر سرب و جیوه و مواد زاید از بدن شود.
۸- مصرف همزمان تخم وگوشت بلدرچین سبب تنظیم دستگاه عصبی، قلب و گوارش می شود.