- 1710
- ۱۳۹۴/۰۵/۲۶ - ۱۱:۵۸
- 515 بازدید
جدا از طعم ترش و وسوسه انگیز گوجه سبز این میوه خواص زیادی دارد که شاید تاکنون مورد توجه قرار نگرفته باشد. مانند بسیاری از میوه های ترش گوجه سبز هم غنی از ویتامین C است وتحقیقات نشان می دهد که مصرف این میوه برای بهبود طعم دهان مفید است. همچنان گوجه سبز خاصیت مسهلی دارد و تاثیر منحصر به فردی بر کاهش فشار و چربی خون، حذف رسوبات از خون وتنظیم و عملکرد معده[…]
جدا از طعم ترش و وسوسه انگیز گوجه سبز این میوه خواص زیادی دارد که شاید تاکنون مورد توجه قرار نگرفته باشد.
مانند بسیاری از میوه های ترش گوجه سبز هم غنی از ویتامین C است وتحقیقات نشان می دهد که مصرف این میوه برای بهبود طعم دهان مفید است.
همچنان گوجه سبز خاصیت مسهلی دارد و تاثیر منحصر به فردی بر کاهش فشار و چربی خون، حذف رسوبات از خون وتنظیم و عملکرد معده و روده دارد.گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می شود.
از اینرو می تواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماریهایی مانند چربی خون بالا پیری سلول ها و سرطان دارد.
همچنین اسید بنزوئیک ترکیبی است که خاصیت ضد میکروبی آن به اثبات رسیده وبطور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد.
همچنین بدلیل وجود اسیداسکوربیک برای افراد مبتلا به نقرس توصیه میشود البته باید توجه داشت که مصرف زیاده از حد گوجه سبز باعث نفخ معده و دل درد می شود لذا در مصرف هر نوع ماده غذایی اعتدال و میانه روی را پیشه کنید.
گوجه سبز یا آلوچه به میوۀ درختان مختلفی که متعلق به نژاد PRUNUS از خانوادۀ ROSACEAE هستند، اطلاق میشود.
درخت گوجه سبز در نواحی معتدل بهترین رشد را دارند و در آب وهوای ملایم به رنگ های ارغوانی،قرمز، نارنجی زرد وسبز روشن در می آیند.
درخت این میوه در بیشتر نواحی ایران بخصوص شمال غربی تکثیر و برداشت می شود گوجه سبز اصلاح شده از نوع بادامی در شهر سردرود از رونق زیادی برخوردار است این میوه بسرعت می رسد و مدت نگهداری آن در یخچال ۴ روز است.